Sayfa 89/899 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 705 - 712 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509

SODA - Soda Sanayii

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Grubun hisselerinde sepet yapmak gerekiyor tek bir tanesine yuklenmek yerine.
    Yaptım şişe ve soda işte [emoji4][emoji4] anacamı da 2,97 den aldım 3,09 dan sattım iyi yükseldi diye
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Grubun hisselerinde sepet yapmak gerekiyor tek bir tanesine yuklenmek yerine.
     Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Yaptım şişe ve soda işte [emoji4][emoji4] anacamı da 2,97 den aldım 3,09 dan sattım iyi yükseldi diye
    ŞIŞE alınca hepsinden almış olmuyor muyuz?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    "Benim en büyük vasfım Türk oluşumdur".
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Alıntı Originally Posted by nsrtckr15 Yazıyı Oku
    Is Bankasi almak daha iyi o zaman.

Fiyatlardaki oynakliktan faydalanmak icin hepsinden bir sepet. Iyi prim yapmis olanini azaltip otekine aktariyorsun, vs.

Yani Godot'u beklemek yerine bir kismi ile trade yapmak olayi.

Neyse gecmis olsun, bu bilanco baskisi da bitmis olur. Bunun cok kotu gelecegi asikardi.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by nsrtckr15 Yazıyı Oku

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Nusret abi şöyle düşün. 1nci dünya savaşındaki Almanyayı şişe gibi düşün. Almanya mağlup olunca diğerlerini alan biz yatırımcılar da Almanya ile aynı safta olduğumuz için otomatikmen yenilmiş sayıldık.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

5.  Alıntı Originally Posted by temhay Yazıyı Oku
    Ah yucin ah nere gittin be. Iyi yagliyor iyi moral veriyordun.
    Sevgili temhay üzdüysem affola. Bizim derdimiz bu bozuk düzen. Bu arada soda yükselmeden yucin abi gelmez yada o gelmeden soda yükselmez... Keko abimiz de gelirse sırtımız yere gelmez. Girdiği yer dikiş tutmuyor mübarek adam.
    "Sevdiğiniz işi yaparsanız, hayatınızda bir gün bile çalışmanız gerekmez”. (Conficius)
    Söylediklerim asla yatırım tavsiyesi içermez.

Temhay bana kizdi Cirkin Kral, sana degil. Bloklamis hemen, cevap bile vermiyor artik

Keko Mehdi gibi geldi Kulcuye ama fazla etkili olamadi. Karel'den mali goturdu ama harbiden. Bosuna Karel deyip deyip durmuyordu. 150 bin lirayi gecmistir portfoyu simdi.

Videolari tekrar seyretmek icin bir firsat madem hatirlattin. Text acik olsun, 1 ve 2: https://www.hisse.net/topluluk/showt...61#post3794961

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
     Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Nusret abi şöyle düşün. 1nci dünya savaşındaki Almanyayı şişe gibi düşün. Almanya mağlup olunca diğerlerini alan biz yatırımcılar da Almanya ile aynı safta olduğumuz için otomatikmen yenilmiş sayıldık.
    [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Abi bu beklenti 1 aydan fazladır var . Fiyatlandı bence . Medyan beklenti 133 filandı.
    Medyayı karıştırma, onlar hep yalan haber yapıyor.

Sayfa 89/899 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •