Sayfa 166/802 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Şimdi , bilançodan sonra , spek, karın çok fazla bir artış yapmadığı bahanesiyle 3-5 gün aşağı yönlü oynayıp 4 TL.lere kadar
    bile baskılayabilir. 6,8 Milyon kar ortada dururken bunu yapmaları biraz zor ,ama yine de bunların sağı solu belli olmaz. Tedbirli olmalı ve tahta yapıcının yapabileceği, muhtemel böyle bir hatayı fırsata çevirmek içın , bu iniş boyunca kademeli alım yapıp ,lot sayısını artırmak gerekir. Böyle bir düşüş durumunun gerçekleşmesi halinde , ben , kredi çekerek 10.000 adet ek hisse almayı planlıyorum.Çünkü, olası 4 TL. lerden alınabilecek bu yeni hisselerin 2-3 ay içinde %100 e yakın bir kar getirme ihtimali hiç de az değil.
    Son düzenleme : By Akıl; 25-10-2019 saat: 22:32.

Alıntı Originally Posted by windowsup Yazıyı Oku
    haaa şunuda söyleyelimm bilanço için 10 milyonları yazanlar bundan böyle iki düşünsün bir konuşsun oldu mu ???

ytd değildir

beN yazdım. Zarar mı eden var.

blanconun sadece kaz zarar hanesine bakarak hazırcılık olmaz aç sayfaları tek tek gözden geçir. neler ayarlanmış nerler geri
    neler ileri çekilmiş. esas faliyetten ne gelmiş. faaliyet dışı ne gelmiş. giderlere baktınızmı ?
    elindeki stoklara nakit parasına mal varlığına v.s
    kar zarar hanesine bakınca tamam

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

4. Bilanco sonrası yorumları şaşkınlıkla okuyorum.
    Celha ya baktınız mı sermaye 16,5 milyon, 2019 6 aylıgı 4 mılyon zarar, 9 aylık acıklanmadı ama cok fazla bısey gelecegını sanmam, fıyatı 570 lerı gordu bugun.
    10, 7 mılyon sermayeli 6,7 mılyon kar yazan sırkete ortak olmak ıstemeyen satar pztesı Celha alır daha mantıklı!!!

5. Bir hissenin prim yapması çoğu kez tahtacının marifeti, onlarca örnek verebilirim.

Bakınız yakın zamanda nettasıı 7 tl den 10.7 taşıdılar bilanço aşağıda

*NETAŞ'IN 2019 YILI 9 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM ZARARI 110.527.471 TL(ÖNCEKİ -46.014.824 TL) noldu şimdi verdi milletin eline..
    bugün prim yapanlarda da bunlar var nugggyo bakın aynı

bizim suçumuz ne hissede pozisyon almış olmak,,tahtaccı sefil bizi cezalandırıyorr

ytd değildir

6. tahtacı marifetine bakın nuhyyooo 9 aylık bilanço konsolide olmayan zarar -238.491.982tl

eee bugün o hisse en yüksek değerden kapanmış 2.84 yani günlük 6.37 primlii

sonuç bizim sorunumuz tahtacıda onların da hangi kurumlardan oynadığı belli her hisse benzer durumda.. bana kalırsa 5 tl ye kadar fiyatlamalarda önden yüklemeli satın aldı bazı şeyleri..

şimdi oturup bekleyeceğiz ne yapacak pazartesi ve devamında..

ytd değildir

7. Bilanço iyi gibi gözüksede esas fasliyet karıgerilemiş
    Hemen atlanacsk gibi gözükmüyor
    3 ten 4. lü rakamlara gelmiş
    Spek kucağa bırakabilir alıcıyı görünce
    Temkinli olmakta fayda var
    Ytd

Alıntı Originally Posted by kanepe Yazıyı Oku
    Bilanço iyi gibi gözüksede esas fasliyet karıgerilemiş
    Hemen atlanacsk gibi gözükmüyor
    3 ten 4. lü rakamlara gelmiş
    Spek kucağa bırakabilir alıcıyı görünce
    Temkinli olmakta fayda var
    Ytd

kesinlikle katılıyorum. blancoyu cuma günü incelediğimde gördüm. esas faaliyeti düşük. gerçi önemli olan 12 aylık orada oynayamazlar.
    blancoya oynayanları dökerler gibi.

ytd.

Sayfa 166/802 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •