Sayfa 312/639 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Yagizp Yazıyı Oku
    Akpazın speki patronu değil bence. Sosyal medyada çok konuşuluyor akpaz https://temelanaliz.net/symbol.html?symbol=AKPAZ

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dostum sayfa açılmıyor

2.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Dostum sayfa açılmıyor
    açılmasada olur 8 gün önceki kar zarar bilançosu

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Kısa vadede birşey beklemiyorum. Resmen burada durması için hem ky hem de spek elbirliği yapmış gibi. Dün Murat Bey yazmıştı bir deneme yaptı ama 40 ve üzerini gören ky hemen satış yapıyor...

Genel kurul tarihini belli ki uzatmaya çalışıyorlar artık bir beklenti mı var şirketin yoksa 8. Madde için yeni bir çözüm mü bulacaklar bilmiyorum. Belirledikleri tarihi basit bir hata yüzünden sıkıntıya soktular bakalım yeni ilan olduğunda ilk gündem maddelerine göre değişiklik olacak mı...

Farkında mısınız? 200 günlük ortalama ile pd değerini eşit tutma gayretindeler yani 0.36 = pd/ 1
    Burada bilmediğimiz bir amaç mı var Acaba???

Sermaye azaltılması gündeme gelebilir denilmişti bunla ilgisi olabilir mi

4.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Kısa vadede birşey beklemiyorum. Resmen burada durması için hem ky hem de spek elbirliği yapmış gibi. Dün Murat Bey yazmıştı bir deneme yaptı ama 40 ve üzerini gören ky hemen satış yapıyor...

Genel kurul tarihini belli ki uzatmaya çalışıyorlar artık bir beklenti mı var şirketin yoksa 8. Madde için yeni bir çözüm mü bulacaklar bilmiyorum. Belirledikleri tarihi basit bir hata yüzünden sıkıntıya soktular bakalım yeni ilan olduğunda ilk gündem maddelerine göre değişiklik olacak mı...

Farkında mısınız? 200 günlük ortalama ile pd değerini eşit tutma gayretindeler yani 0.36 = pd/ 1
    Burada bilmediğimiz bir amaç mı var Acaba???

Sermaye azaltılması gündeme gelebilir denilmişti bunla ilgisi olabilir mi
    Olabilir ümit kardeş... Sermayeyi azaltır son 6 ayin ortalamasından çağrı yapar ve yüklü miktarda al yapar hesabi da güdüyor olabilirler... Sonrasın da da yok yeni is bağlaşık yok inşaat yapıyoruz bilancolarda güzel karlar vs.. Hoooop kâğıt yukarı... Cilala eldeki 8 mio + topladıkları + çağrı ile toplamayı planladıkları= al sana ikinci halka arz.... Her an herşey olabilir ... -10 kuruş yazma olasılı gi çok az ama +1 TL yazma olasılığı daha yuksek mevcut durumda... Bizde artik hicbirseye müdahil olmadan + lot almadan ve - lot satmadan beklemeye devam.... Tünelin ucundaki isik göründü.... Su anki belirsizlik tünelin uzunluğu......

5. Emisyon primi sonrası,geçmiş yıl zararı 26,9 milyona düşer.Geçmiş yıl zararını bertaraf etmek için minimum 27 milyonluk sermaye azaltımı gerekecek.

Bu durumda sermaye maksimum 46-27=19 milyon gibi bir değere düşecektir.

(46xFiyat)/19 rakamı 1,20'den büyük olamaz.

Fiyat=0,49 ise (46x0,49)/19=1,19 ve 0,50 olursa 1,20'den büyük olur,onaylanmaz.

Sermaye 27 milyon değil de 28 milyon azaltılırsa,46-28=18 milyon olacaktır.Bu durumda

(46xFiyat)/18 rakamı 1,20'den büyük olamaz.

Fiyat=0,46 ise (46x0,46)/18=1,18 ve 0,47 olursa 1,20'den büyük olur,onaylanmaz.

Genel kurul öncesi bir üst bant tezimin altında yatan budur işte.Sermaye azaltımının minimum 27 milyon yapılması gerekir ve planlanan tutar arttıkça,SPK başvurusu itibatiyle fiyatın daha aşağıda olması icap eder.

Diyelim ki genel kurul dün yapıldı ve 30 milyon sermaye azaltım kararı çıktı ve yarın da SPK başvurusu yapılacak.Sermaye 46-30=16 milyona düşerse:

(46x0,41)/16=1,18 ve 0,42 olursa 1,20'den büyük olur,onaylanmaz.Bakın,azaltım tutarının büyüklüğüne göre fiyatın daha aşağıda olması gerekiyor.

İhtiyacı hasıl olan 27-28 milyonluk bir sermaye azaltımıdır.Bu durumda SPK başvuru tarihi itibariyle fiyatın maksimum 0,46-0,49 bant aralığında olması icap eder.Bir ya da iki üst bant.Başvurudan sonra atış serbest 😄

Ertem

6.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Olabilir ümit kardeş... Sermayeyi azaltır son 6 ayin ortalamasından çağrı yapar ve yüklü miktarda al yapar hesabi da güdüyor olabilirler... Sonrasın da da yok yeni is bağlaşık yok inşaat yapıyoruz bilancolarda güzel karlar vs.. Hoooop kâğıt yukarı... Cilala eldeki 8 mio + topladıkları + çağrı ile toplamayı planladıkları= al sana ikinci halka arz.... Her an herşey olabilir ... -10 kuruş yazma olasılı gi çok az ama +1 TL yazma olasılığı daha yuksek mevcut durumda... Bizde artik hicbirseye müdahil olmadan + lot almadan ve - lot satmadan beklemeye devam.... Tünelin ucundaki isik göründü.... Su anki belirsizlik tünelin uzunluğu......
    Usta 8 milyon kötü satmasa amaçları bence de pozitif haberler bilançoda makyaj ana pazara geçiş başvurusu alacak tahsilatı yapılıp patronun bu para ile lot alması yeni iş anlaşmaları gibi hisseye ivme kazandıracak yeni gelişmeler uzak değil gibi...

Silverline hostesindeydim bir ara hisse 1.20 den 2.10 lara geldi hisse yüksek iken patron satışı oldu ve bunun öncesinde bir şirket ile birleşmeye dair haber göndermişlerdi hisse uçtu şimdi tabii ki düştü ama o haber sonrası yüksek fiyatlardan patron satış yaptı. Akpaz içinde bir bahane ile yükselişin başlamasını bekliyorum sadece zaman olarak yanılma söz konusu bu gidişle daha bekleyecek gibiyiz genel kurula bile minimum 1 ay var . Spek bizden daha sabırlı belliki acelesi yok ben ikinci çeyrek bilanço öncesinde genel kurul ile ikinci çeyrek açıklama tarihi arasında bir hareket beklemeye başladım.

Genel kurul tarihi belli olsa bike hareket etmeyecek gibi çünkü elinde hisse olanlar zaten genel kurul olacağını artık biliyor sadece zaman sorunu var. Bu arada şirket bir sürpriz yapar bir iki haber piyasaya sürer o ayrı ama genel kurula kadar ben umudumu kestim. Inşallah yeni gündem maddelerinde niyetlerini daha açık belli ederler meselâ bir üst pazara çıkmak için başvuru gibi bir madde eklense bike bu hisseyi uçurur da onların öyle bir derdi yok bilakis fiyatı 35 _ 40 aralığında tutacak gibiler...

7. "İlave hisse alımı yapmayacağım", "Yumurtalarımı aynı sepete koymayacağım", "Genel kurulu bekleyeceğim" sözleri bana ait ve nedeni de yukarıda yazdıklarım konusunda somut beklentimin oluşması.

Genel kurulu görün arkadaşlar.

Sermaye azaltımına ihtiyacımız var.

Ana pazara geçmek için 2018 Haziran'ı beklemek zorunda kalmamak için...

Ertem

8.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    Emisyon primi sonrası,geçmiş yıl zararı 26,9 milyona düşer.Geçmiş yıl zararını bertaraf etmek için minimum 27 milyonluk sermaye azaltımı gerekecek.

Bu durumda sermaye maksimum 46-27=19 milyon gibi bir değere düşecektir.

(46xFiyat)/19 rakamı 1,20'den büyük olamaz.

Fiyat=0,49 ise (46x0,49)/19=1,19 ve 0,50 olursa 1,20'den büyük olur,onaylanmaz.

Sermaye 27 milyon değil de 28 milyon azaltılırsa,46-28=18 milyon olacaktır.Bu durumda

(46xFiyat)/18 rakamı 1,20'den büyük olamaz.

Fiyat=0,46 ise (46x0,46)/18=1,18 ve 0,47 olursa 1,20'den büyük olur,onaylanmaz.

Genel kurul öncesi bir üst bant tezimin altında yatan budur işte.Sermaye azaltımının minimum 27 milyon yapılması gerekir ve planlanan tutar arttıkça,SPK başvurusu itibatiyle fiyatın daha aşağıda olması icap eder.

Diyelim ki genel kurul dün yapıldı ve 30 milyon sermaye azaltım kararı çıktı ve yarın da SPK başvurusu yapılacak.Sermaye 46-30=16 milyona düşerse:

(46x0,41)/16=1,18 ve 0,42 olursa 1,20'den büyük olur,onaylanmaz.Bakın,azaltım tutarının büyüklüğüne göre fiyatın daha aşağıda olması gerekiyor.

İhtiyacı hasıl olan 27-28 milyonluk bir sermaye azaltımıdır.Bu durumda SPK başvuru tarihi itibariyle fiyatın maksimum 0,46-0,49 bant aralığında olması icap eder.Bir ya da iki üst bant.Başvurudan sonra atış serbest 😄

Ertem
    Usta bana nazire yapıyorsunuz 😀😀😀 Ben elde döne olmadan sizin gibi bilgi denizinde olmadığım için rakamları tamamen salladım ama siz hedefi 12 den vuruyorsunuz . Akıl yürütme mantık aynı veriler farklı tabiî ki sizin hesaplamaniz olması gerektiği gibi. Ben bir önceki mesajda 35 _ 40 aralığı demistim ama 46 _ 49 arasındaki rakam başlangıç için çok iyi dediğiniz gibi asıl hareket spk onayından sonra olacak patron ve spek onaydan sonra üzerlerine düşeni yaparlarsa cidden yüzümüz gülecek 😀😀😀

Usta kalemine yüreğine sağlık bizleri yorumlarınızdan mahrum etme...

Cümlemizin kandili mübarek olsun Allah patrona ve spege vicdan nasip etsin. Amin...

Sayfa 312/639 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •