“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Msb: Rasulayn'da keşif-gözetleme yapan unsurlarımıza pkk/ypg'li teröristlerce yapılan saldırıda bir personelimiz şehit oldu, beş personelimiz yaralandı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sorun sadece yaş ile alakalı olmayabilir. Normal şartlar altında dünyadaki ortalama oran; 1 emekliye 4 SGK lı bakar. Yanlış hatırlamıyorsam ülkemizdeki oran 1 emekliye 1.70 civarı Sgklı düşüyor. Tabi bunun yüz tane farklı sebebi olabilir. Sizin belirttiğiniz “yaş” meselesi bunlardan sadece biri. Cumhur da sık sık diline doluyor bu yaş mevzusunu ama kaçak işçi çalıştırma ve denetleme konusunda aynı noktada değil. Mesela Türki cumhuriyetlerden veya Suriyeli göçmenlerden veya Afgan vs vs... muhtemelen büyük çoğunluğunun SGK kaydı yoktur. Şimdi hal böyleyken tek bir noktadan tutup da yaş meselesine bağlamak mantıklı değil.
Kaldı ki bahse konu ABD ve Avrupa ülkelerindeki ortalama yaşam süresi ve emekli olduktan sonra alınan maaşın hayatı idamesi de ortada.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Eğer bu haber ve rakamlar gerçek ise, tuzun koktuğu an. Gerçi nice yolsuzlukları, nice haberleri görmezden gelen köpekleşmiş medya varken bu tür haberleri Twitter’dan öğrenmiş olmamız da şaşırtmadı.
Ortalama bir ülkede bile toplumda infial yaratır, ama bizde bunu bile savunanlar ve gerekçesini açıklamaya kalkanlar olur.
Mesela n...n kaşarı çıksın bir programda savunsun.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Trump: DAEŞ'in lideri El Bağdadi, intihar yeleğini patlatarak kendisi ve 3 çocuğunu öldürdü
Yer İmleri