Arkadaşlar bir WhatsApp grubunuz varmı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar bir WhatsApp grubunuz varmı
Arkadaşlar bende kervansaray hisseside var ve orada çok güzel bir WhatsApp grubu var bunun sayesinde tam birlik olup ortak güç oluyoruz.
Mahkeme ile ilgili bir bilgisi olan insanlik adina paylasabilirmi?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadım burada üslubunu bilmez bir arkadaş yüzünden tüm gurubu cezalandırmayın lütfen rica ediyorum. Sizin bilgilerinize ve tecrübelerinize çok ihtiyacımiz var. Gün birlik beraberlik günüdür başka türlü zafere ulaşamayacağız...
dosya incelendi, gereği düşünüldü,
mazeret taleplerinin kabulu ve yeni duruşma gununün uyap ile tebliğine,
kayyum raporuna beyanlar için taraflara süre verilmesine
bilirkişi raporunun beklenmesine
khk gereği, ilgili mercilere yazı yazılmasına,
bu aşamada tedbir kararının kalkması,davacının faaliyetlerini olumsuz etkileyeceğinden, yeni bilirkişi raporu gelene ve değerlendirilene kadar, tedbirlerin devamına
duruşmanın 14-06-17 saat 11.20 ye bırakılmasına karar verildi.
diye yazmıştık, dün sabah mahkemeden önce.
murat doğan, celseden önce, mahkeme kalemine gidip, khk gereği işlem yapıldımı diye araştırmış. müjdatla , ilgili bi bağlantı yokmuşmuş, o yüzden celsede bunu dillendirmeye gerek kalmamış.
sonuç kısmında mahkeme başkanı, gereği düşünüldü demiş, bizim dediklerimizzin yaklaşık aynını söylemiş.
bi tek, duruşma gününü tutturamamışız, 7 haziran gün vermişler.
bu tahmini yapabilmemiz için, murat doğan, raporları almak için uğraşmasaydı , yapamazdık tabiiki.
emeğinden dolayı kendisine teşekkür ederiz( sizin adınızza ben teşekkur ediyorum, bana giren çıkan yok, hissemde yok zaten şu an)
Yer İmleri