Sayfa 98/899 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 777 - 784 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

öyle olacak olsa şişecam 5.70 lerden bu kadar toplamazdı değil mi sayın bozoklu?

Zaten küçük yatırımcının elinde kaldi 130 milyon hisse , ne kadar uzun sürer toplamaları? En fazla 6 ay.

3.  Alıntı Originally Posted by omahakahini Yazıyı Oku
    öyle olacak olsa şişecam 5.70 lerden bu kadar toplamazdı değil mi sayın bozoklu?

aldıkları miktar alacaklarının yanında ihmal edilebilir küçüklükte değil mi sayın arkadaş?

Alıntı Originally Posted by bozoklu5 Yazıyı Oku
    aldıkları miktar alacaklarının yanında ihmal edilebilir küçüklükte değil mi sayın arkadaş?
    Peki bu düşüncelerini ongoruyorsaniz, düştükçe daha fazla ky gireceğini de düşünmek gerekmez mi? Hem süre geçtikçe fiyat daha da düşecek hem yatırım zamanı yaklaşacak ve bunu herkes bilecek. Bu hisse ky dolar dediginize göre. Bunu sadece buradakiler görmüyor dimi. Düştükçe dokulenden daha fazla giren olur hisseye. R
    Eğer ele verme niyetleri varsa dediğiniz olur ancak. Hayırlısı.

5. 840 milyon kardan 155 milyon kara düşmesi akla ziyan çok ama çok anormal bir düşüş.son çeyrekte zarar bile açıklayıp dayanılması güç bir soda depremi oluşturarak hisseyi toplama işini tamamlayabilirler. bu süreç içinde hisse almak yürek ister.dünyanın iki numaralı soda üreticisinin düştüğü durum çok üzücü bir trajedi değil mi?vahşi kapitalizim işte böyle birşey......bu şirkette her türlü komplo teorisini uygulayabilirler diye düşünüyorum. 840 milyondan 155 milyona düşüş sendromunu izah etmek çok kolay olmasa gerek..sesli düşündüğüm için lütfen kusura kalmayın.yanılmayı çok istiyorum çünkü bendede soda hissesi var.bir bedelsiz açıklaması olursa sodanın 2 tl li fiyatlara düşmesinin önünü kesebilir. böyle bir açıklama bekliyorum şirket yönetiminden buda bir olasılık.hem temettü hemde bedelsiz açıklaması karabulutları dağıtabilir yoksa pek çok sayıdaki insan soda maduru olacak.
    yazdıklarımı ciddiye almayın lütfen sadece bir düşünce olarak değerlendirin yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.
    Son düzenleme : bozoklu5; 28-10-2019 saat: 07:26.

Sat alttan al o zaman

Abartma bozoklu. 5.70'in altina Sise birakmiyor.

Niye izah edemiyorsmussun ki bilancodaki dususu, aylarca yazdik bunu. https://www.hisse.net/topluluk/showt...07#post3688207

8) 3C bilanco gecen sene kurdan yazdigi kardan dolayi karsilastimali iyi gelmeyecek. 818m TL (160 milyon dolar). Bu sene 50-60 milyon dolar gidiyor her ceyrek. Bilanco dustugunde Soda'nin "karliligi %50 azaldi" diye gorulebilir (dolar guzel bir sekilde oynamazsa).

Elinize sağlık önceki yazınızı çok beğendim.

Sayfa 98/899 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •