Sayfa 255/1001 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: Fon Cafe & Muhabbet

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    News benle arkadaş olmuyor...Nedeni ne olabilir?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Bu isimle ilgili konuyu sn. @guneysu ‘ya ilettim , akşam ilgilenecektir .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bu isimle ilgili konuyu sn. @guneysu ‘ya ilettim , akşam ilgilenecektir .
    Teşekkürler. Bu işi de tatlıya bağlayalım. İki kardeşimiz de iyi insanlar. Tarzları farklı biraz.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yeminle ben de şu anda onu düşünüyordum.İsmi bile aynı düşünmüşüz, hatta dedim ki içimden mevduatmı kaldı artık cafe "foncafe" olsun, belki fonkek'te ikram ederler.Telafuzu da güzel "fonkek"

Olmadı yeni forum yeri de bulur.
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Üstad mevduat kalmadı.
    Fon Cafe ve Muhabbet yapalım üstadlar onaylarsa.
    Fon Cafe şu an çoğunlukta sanırım

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Fon Cafe şu an çoğunlukta sanırım
    750 sayfa kalmış bitmesine yazıp doldurunda diğeri Foncafe diye açılır artık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,071
    geldim,

fan fin fon cafe olmaz, benim gibi bir çok üyeye de başka bir şey çağrıştırıyor.

YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları) başlığını rahat bırakın, orada muhabbet olmasın diye bu başlığı açtınız.

yine de orada devam ediliyor muhabbete,
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    750 sayfa kalmış bitmesine yazıp doldurunda diğeri Foncafe diye açılır artık.
    Aslında çoktan dolardı ama içsel çekişmede bitmiyor üstadım

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    geldim,

fan fin fon cafe olmaz, benim gibi bir çok üyeye de başka bir şey çağrıştırıyor.

YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları) başlığını rahat bırakın, orada muhabbet olmasın diye bu başlığı açtınız.

yine de orada devam ediliyor muhabbete,
    Hosgeldiniz guneysu
    Fanfinfon isin espirisi
    Mevduatci olup bu basliga gelen az oldugu icin fon cafe diye talebimiz olmustu
    Arada bir reha gaya da tesrif ettigi icin
    Rakinin fonu cafe de olabilir 😃

Sayfa 255/1001 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •