Alıntı Originally Posted by mohikan054 Yazıyı Oku
Değeri bu kadar çabuk değişen krypto paralar ile bankaların çalışması bana göre çok zor, belki stabil coinler ile bu mümkün olabilir, alt coinlerin çoğalması piyasa için aslında çok iyi değil ama zamanla en iyiler ayakta kalabilecektir kanımca, küresel kriz anında bankaların para veremeyeceği yahut kağıt paraların değersizleşeceği durumlarda bankadi altınlar bile işe yaramayabilir, öyle bir durumda tek çıkış yolu krypto paralar olur, onun için geleceğine güveniyorum, tabi bitcoin önderliğinde olur bu, bitcoin yoksa diğer altcoinler de çöp fiyatlara düşer büyük ihtimal zira alternatif çok fazla...
Bu konuda size katılıyorum. Daha transfer süreci tamamlanmadan değeri değişen bir varlığı bu sisteme adapte etmek çok zor. Hayata geçmeyen projelerde temel sorun başvurdukları ülkelerde bankacılık lisansı alamamalarıydı. Bir de işin teknolojiye uyum sağlama aşaması var. Dünya nüfusunun büyük bir kısmının teknoloji bilgisi akıllı telefondan öteye geçemiyor. Ülkemizde insanlar fatura ödeme merkezlerinde kuyruğa girerek faturalarını ödemeye devam ediyor. Bu yüzden çok çok basit bir sistem sunan bir proje ortaya çıkmadığı sürece kripto ödeme sisteminin yaygınlaşması çok zor.