Sayfa 453/1001 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

*erdoğan: 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya bağlıyız

*erdoğan: Türkiye'yi suriye, ırak, libya gibi yapabileceklerini sananlara cevabı inlerine girerek verdik

*erdoğan: Faiz sürekli olarak iniyor, enflasyon aynı şekilde geriliyor, en yakın zamanda enflasyonda da tek haneli rakama ulaşacağız

*erdoğan: Enflasyonda tek hanelere ulaştığımız gibi faizde de aynı şekilde ulaşacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Türkiye yeni bir İstiklal Harbi veriyor ve zafere doğru adım adım yürüyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*albayrak: Güven endekslerinin tümünde sağlanan iyileşme ile birlikte piyasalardaki toparlanma güçlü bir şekilde sürüyor

*albayrak: (güven endeksleri) bu alanda yakaladığımız ivme, değişim ve arzu ettiğimiz sürdürülebilir büyümenin itici güçlerinden biri olacak

Emniyet Genel Müdürü Aktaş: "Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde eylem arayışında olan DEAŞ'a yönelik 21 ildeki 26 operasyonda 100 kişi yakalandı."

*erdoğan: (terör örgütünün elebaşlarına operasyon) yakın dönemde yeni müjdelerimiz olacak

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    *erdoğan: 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya bağlıyız

*erdoğan: Türkiye'yi suriye, ırak, libya gibi yapabileceklerini sananlara cevabı inlerine girerek verdik

*erdoğan: Faiz sürekli olarak iniyor, enflasyon aynı şekilde geriliyor, en yakın zamanda enflasyonda da tek haneli rakama ulaşacağız

*erdoğan: Enflasyonda tek hanelere ulaştığımız gibi faizde de aynı şekilde ulaşacağız
    Erdoğan'ın belirttiği 2023 yılı hedefleri 2013'te belirlenen hedefler değil. Gerçekleşmeler o hedeflerin yanına bile yaklaşamıyor. Yakalanması hedeflenen bu sene daha düşük düzeylerde revize edilen hedefler. Gerçekçi bir gözle bakıldığında bu iktidarla bu hedeflerin de yakalanamayacağı çok belli.

2023 yılı Milli Gelir hedefi 2013 yılında 2 trilyon dolar olarak hedeflenmişken, bu hedef bu yıl 1.1 trilyor dolara düşürüldü. 2018 yılı gerçekleşmesinin 784 milyar dolar olarak gerçekleştiğini hesaba katarsak 1.1 trilyon dolarlık hedefin de hayal olduğu ortaya çıkar. İşsizlik, ihracat ve kişi başına düşen milli gelir hesaplarında da aynı oranlarda revizeler ve bu revizelere rağmen gerçekleşmesi imkansız hedefler var.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

*erdoğan: Batı bu harekatı durdurmamızı istiyor, 'ne kadar kalacaksınız?' diye soruyorlar, cevap olarak, 'siz ne zaman çıkacaksınız onu söyleyin' diyorum

*erdoğan: Gerekirse güvenli bölge sahamızı genişleteceğiz

*erdoğan: Barış pınarı harekatı'nın özellikle abd'de iç politikada da ciddi sonuçlar doğurmaya başladığını görüyoruz, kabul edilen tasarılarla buna şahit olduk

*erdoğan: Abd'nin attığı bu adımlar en çok kendisine zarar verir

Kılıçdaroğlu: Madem demokrasi diyoruz, o zaman neden bazı durumlarda Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni seçimle gelen değil de atamayla gelen birisi temsil eder?*

Sayfa 453/1001 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •