Artan

20,24 10 18:10
202,70 9.98 18:10
15,21 9.98 18:10
11,15 9.96 18:10
10,73 9.94 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,34 -10 18:10
61,70 -9.99 18:10
32,96 -9.99 18:10
31,92 -9.98 18:10
74,90 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.028.660.685,75 18:10
9.497.456.786,10 18:10
8.698.546.854,50 18:10
8.249.481.501,95 18:10
6.736.457.945,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 3733 madde; 1 - 8 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Ben habersiz tavan yapacaklarını zannetmiyorum 1.80 gelir geçerse iyi olur bakalım al sat yaptıracakmı oda muamma genelde fırsat veriyor bu çakallar...;))
    Ben Kasım ayı süresince 1,92 TL'yi bekliyorum. Belki birilerinin acelesi olabilir. Hiç sakıncası yok...Grup belki yarın biraz daha mallanır ama tavan ben de beklemiyorum. İlk etapta 1,79 denemesi olabilir....

Biraz KRDMD satıp alacaktım ama kısmet değilmiş...Neyse herkes kısmetini yer....

...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Ben Kasım ayı süresince 1,92 TL'yi bekliyorum. Belki birilerinin acelesi olabilir. Hiç sakıncası yok...Grup belki yarın biraz daha mallanır ama tavan ben de beklemiyorum. İlk etapta 1,79 denemesi olabilir....

Biraz KRDMD satıp alacaktım ama kısmet değilmiş...Neyse herkes kısmetini yer....

Bence fazla sürmeyecek yakında mutlak dolacak yarın yada yarından yakın olur...,jeopolitik riskler olduğu müddet fırsatlar mutlak olur diye düşünüyorum fakat bu hisse çok ucuz kaldı yıllardır o yüzden babacığım daha 500 bini tamamlamadıysan suç senindir..;) )

3.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Bence fazla sürmeyecek yakında mutlak dolacak yarın yada yarından yakın olur...,jeopolitik riskler olduğu müddet fırsatlar mutlak olur diye düşünüyorum fakat bu hisse çok ucuz kaldı yıllardır o yüzden babacığım daha 500 bini tamamlamadıysan suç senindir..;) )
    1,65 - 1,66 açtı...Bakalım ne olacak? 1,74 TL-1,79 TL mi? Yoksa ele verme mi?

Yatırım Tavsiyesi Değildir...

1,65 - 1,66 açtı...Bakalım ne olacak? 1,74 TL-1,79 TL mi? Yoksa ele verme mi?

Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    Haberi mondi onaylanmayacak Seans sonu kapa haber düşürecek sonra aşağı diye düşünmekteyim bunlar olumlu hiçbir şeyi onaylamamıştseans sonu kapa haber düşürecek sonra aşağı diye düşünmekteyim bunlar olumlu hiçbir şeyi onaylamamışır sadece tahmindi yatırım tavsiyesi asla değildir....o 1 Lotuda buradan al hemen ha .-)

5.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Haberi mondi onaylanmayacak Seans sonu kapa haber düşürecek sonra aşağı diye düşünmekteyim bunlar olumlu hiçbir şeyi onaylamamıştseans sonu kapa haber düşürecek sonra aşağı diye düşünmekteyim bunlar olumlu hiçbir şeyi onaylamamışır sadece tahmindi yatırım tavsiyesi asla değildir....o 1 Lotuda buradan al hemen ha .-)
    O 1 lotu 3 TL'den alacağım...Diğer mevzuların şimdilik bir gerçekçiliği yok zaten...Olsa herhalde söylenir...Vebal almamak lazım....

O 1 lotu 3 TL'den alacağım...Diğer mevzuların şimdilik bir gerçekçiliği yok zaten...Olsa herhalde söylenir...Vebal almamak lazım....
    Ben de aynısını düşünüyorum Şu an öyle bir olasılık yok onu da mondi açıklar bugün yarın diye tahmin ediyorum benimkisi sadece tahmindir kimseye yatırım tavsiyesi değildir...!!! Kötü haberde hemen yayınlarlar iyi haberi bile hisseyi çıkartmamak için yayınlamazlar bunlar böyle puşt...;)

7.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Ben de aynısını düşünüyorum Şu an öyle bir olasılık yok onu da mondi açıklar bugün yarın diye tahmin ediyorum benimkisi sadece tahmindir kimseye yatırım tavsiyesi değildir...!!! Kötü haberde hemen yayınlarlar iyi haberi bile hisseyi çıkartmamak için yayınlamazlar bunlar böyle puşt...;)
    İlk etapta 1,65 TL üstü kapanış takip edilmelidir. Burada gerekli hacimde sağlarsa 1,74 ve 1,79 TL hedeflenir. Bu kalıcı ve sağlıklı olur. Bence dün aldıklarını diğer ekip üyelerine devretmiş olabilirler...

Neyse bulaşmadan izleyelim...

8.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    500 bine 1 lot kaldı?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •