Originally Posted by murat uysal
Kurun çok fazla oynamamasının arkasında yerleşiklerin çok fazla dolarize olmuş olmasının payı var ,
Bankacılık sektörümüzün yapısal olarak bir swap ihtiyacı var. Yurt dışına bağımlı olmadan bunu ek bir imkan olarak bankacılık sektörümüze sağlıyoruz..
Vicente,sen misin?şaka maka bu Murat Uysal bizim forumda vicente nikiyle yazmasın?
rtükte faruk bildiricinin üyeliği düşürlmüş.Hukuka gel, en ufak ciddi muhalefet yerle bir ediyor bunların dumurunu.Hayatımda gördüğüm en ideolojik güveni zayıf iktidar bu.yoksa rtük üyesinin eleştirisini bile hayati çıkarına tehdit görmek güçle açıklanamaz.
Bülent Arınç: KHK bir faciadır, özür diliyorum
Bir Youtube kanalına konuk olan Arınç, "Çevremde o kadar çok bu felaketi yaşayan insan var ki, ben onlardan özür diliyorum. İhraç edilenleri gördükçe yerin dibine geçiyorum." dedi.
Arınç: Evime temizlik yapmaya gelen, daire başkanlığından ihraç edilmiş bir kadını gördükçe ben yerin dibine geçiyorum. Benzinliğe gittiğimde bir Danıştay üyesinin pompa tuttuğunu görünce acı duyuyorum. Tüm bunları yaşıyor Türkiye. Kimse savunamaz bunu
https://sptnkne.ws/AmZd
Keşke gerçekten yerin dibine girse...Mecazi anlamda değil gerçek anlamda...
Yer İmleri