Sayfa 751/997 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,001 - 6,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Mb baskani beni okuyor
    O da dth lar yuzunden gidemiyor demis
    Net tespit gercek bu
    8 10 arasi olmasi gereken dolar hala 5 lerde
    O DTH ların bir kısmı yastık altına giderse görürüm ben o başkanın göZünü. ZK ları harcamak neymiş görürler.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bu konuda eski PPK üyesi Saim Uysal'ın son derece bilgilendirici yazısı...

https://www.gozlemgazetesi.com/Haber...iz-karari.html
    Sağ olun Bora Bey teşekkür ederim..

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) değerleme hesabında bulunan miktarın bütçede gelir hesabına aktarılması üzerinde bir değerlendirme yaptığını söyleyen konuya yakın bir kaynak, bunun ihtiyat akçesine benzer bir düzenleme olabileceğini ve nihai karar verilmesi durumunda 100 milyar TL'ye yakın kaynağın gelecek yıl Merkez'den Hazine'ye aktarılabileceğini söyledi. Konu ile ilgili olarak Merkez Bankası ve Hazine ve Maliye Bakanlığı yorum yapmadı.

23.10.2019 tarihli bir haber bu şekilde
    Teşekkür ederim Sayın EGEDUK...

4. Originally Posted by murat uysal

Kurun çok fazla oynamamasının arkasında yerleşiklerin çok fazla dolarize olmuş olmasının payı var ,

Bankacılık sektörümüzün yapısal olarak bir swap ihtiyacı var. Yurt dışına bağımlı olmadan bunu ek bir imkan olarak bankacılık sektörümüze sağlıyoruz..

Vicente,sen misin? şaka maka bu Murat Uysal bizim forumda vicente nikiyle yazmasın?

5. rtükte faruk bildiricinin üyeliği düşürlmüş.Hukuka gel, en ufak ciddi muhalefet yerle bir ediyor bunların dumurunu.Hayatımda gördüğüm en ideolojik güveni zayıf iktidar bu.yoksa rtük üyesinin eleştirisini bile hayati çıkarına tehdit görmek güçle açıklanamaz.

6. Bülent Arınç: KHK bir faciadır, özür diliyorum

Bir Youtube kanalına konuk olan Arınç, "Çevremde o kadar çok bu felaketi yaşayan insan var ki, ben onlardan özür diliyorum. İhraç edilenleri gördükçe yerin dibine geçiyorum." dedi.

7. Arınç: Evime temizlik yapmaya gelen, daire başkanlığından ihraç edilmiş bir kadını gördükçe ben yerin dibine geçiyorum. Benzinliğe gittiğimde bir Danıştay üyesinin pompa tuttuğunu görünce acı duyuyorum. Tüm bunları yaşıyor Türkiye. Kimse savunamaz bunu
    https://sptnkne.ws/AmZd

8. Keşke gerçekten yerin dibine girse...Mecazi anlamda değil gerçek anlamda...

Sayfa 751/997 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •