Sayfa 34/1024 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Caydırıcı olması için şirketlere uygulanan kur farkını şahıslarda da vergilendirmek gerekir.(bence)

YTD
    Bu iş için bütün dünyayı ikna etmeniz gerekli. Zira tüm dünyada temel bir kuraldır. Fiat currency'lerdeki değer değişimleri şahıslar için vergiden muaftır. Eğer tüm dünyayı bu konuda ikna etmeden sadece kendiniz ülke olarak böyle bir vergi salarsanız , ne olacağını benim size anlatmama gerek yok sanırım....
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu iş için bütün dünyayı ikna etmeniz gerekli. Zira tüm dünyada temel bir kuraldır. Fiat currency'lerdeki değer değişimleri şahıslar için vergiden muaftır. Eğer tüm dünyayı bu konuda ikna etmeden sadece kendiniz ülke olarak böyle bir vergi salarsanız , ne olacağını benim size anlatmama gerek yok sanırım....
    yeni bir troll vakası ile karşı karşıyayız ben blokladım bile.

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    yeni bir troll vakası ile karşı karşıyayız ben blokladım bile.
    PoyrazKarayel'e de troll dedik başta ama kendisi zamanla en büyük mevduatçı oldu. E-turuncuda hesap açtı. Borsadaki hisseleri yolladı. bizim tarafımıza geçti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Dövizi yatırım aracı gören ülkeler hangileri?
    bu topikte bazı şahıslar sabahtan akşama doları şöyle aldım şöyle sattım şöyle faize bağladım yazmakta,sanki döviz büfesi işletiyorlar.

YTD

5.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Zarar etme ihtimalinde devlet vergi iadesi yapacak mı ?
    British sende devleti hayır kurumuna çevirdin. Hangi devlet zarar eden yatırımcıya vergi iadesi yapmış, ancak ileride edeceğin kardan düşme hakkı verir o kadar. O da devletin kafasını çok bozmayacaksın, enflasyon diye birşey icad eder, ileride edeceğin kardan da zararını düşmek hayal olur.

6. cehaletin de bu kadarı olur, kur farkını gerçek kişilerde vergilendirmek.!!

ben murtaza'dan dolar aldım adam gidip beyanname mi verecek şu kadar dolar şu fiyattan satıldı diye..?

ya da dolar büfesi her seferinde adımı alıp beyanname verecek be de her alıp sattığımda kayıt tutup devlete hesap vereceğim..?

7. Dostlar dikkate almayın böyle paylaşımları. Cevap vermeyin hiç, olup biter.

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app

8. Sizlere teessüf ederim. Şurada ciddi ciddi sorduğum soruları görmezden geliyorsunuz. Trol diye nitelendirdiğiniz malum kişilerin yazılarına sayfalarca cevap yazıyorsunuz. Yani - konu ver beste yapsın- hesabı.

Burada mevduatçıların aldığı iki kuruş faizi bile kıskanan tiplere hiç cevap vermemek en büyük cezadır. Kaldı ki mevduatçılar olmasa halleri harap olur.

Sayfa 34/1024 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •