Originally Posted by myfinans sn ad mustafa gayet kibar ve yardımsever biri Ayrıca fon gurusu. Orada da bilgiye ihtiyacı olan birini gördüyse yazsın tabiki. Ama sizi de ayrı sever bence. O üç beş kişinin ilk ikisi sizlersiniz zaten. Teveccühünüz üstadım Naptınız aldınız mı ÖST'lü fon Ben bugün TVB alış emri verdim
Originally Posted by admustafa Teveccühünüz üstadım Naptınız aldınız mı ÖST'lü fon Ben bugün TVB alış emri verdim Aldım.Şu an altı adet kvbf-öst fonu oldu. 0.040 civarı gidiyorlar. TBV galiba sizinki öyleyse fondaş olduk.
Originally Posted by myfinans Aldım.Şu an altı adet kvbf-öst fonu oldu. 0.040 civarı gidiyorlar. TBV galiba sizinki öyleyse fondaş olduk. 6 tane kvbf öst fazla değil mi . Kvba lae genelde sadece kendi bankasınd oluyorda büyük bankaların ki Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by Pscyokinesis 6 tane kvbf öst fazla değil mi . Kvba lae genelde sadece kendi bankasınd oluyorda büyük bankaların ki Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Saf kvbf 1 tane, 5 adedi ise öst ve öst,dt,fb karışık.
Forum Rules
Yer İmleri