Originally Posted by myfinans Dolar artmıyor, BİST artmıyor, mevduat ölü Bu para nereye gidiyor? Kasadamı tutuyorlar, gayrımenkul falanmı alıyorlar. Serbest piyasa -serbest fiyat oluşumu yok Açığa satış yaşagi sonrası hacimler bir dibe indi
Originally Posted by myfinans Dolar artmıyor, BİST artmıyor, mevduat ölü Bu para nereye gidiyor? Kasadamı tutuyorlar, gayrımenkul falanmı alıyorlar. Tahvil.aliyor 2-5-10.yil SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by admustafa Merak iyi değil diyorlar üstadım Sorabilir miyim diye başladıktan sonra pek hayırlı bir soru gelmez ama ne desem bilemedim Originally Posted by myfinans Hangi bankada çalıştığınızı merak ediyor galiba gene. Yok ozeli beni ilgilendirmez Sadece sunu sormak istiyordum Bankacimisiniz???😁😁😁
Myfinans ustadim megerse bankaci sizmissiniz 😁😁😁😁😁
Originally Posted by aydinc Serbest piyasa -serbest fiyat oluşumu yok Açığa satış yaşagi sonrası hacimler bir dibe indi Açığa satış yasağı kalksa daha kötü olmazmı, yangına körükle gidecekler bu defada. Originally Posted by dell14 Tahvil.aliyor 2-5-10.yil SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Tahvil faizleride düşüyor. Mevduat peşinden de PPF'ler çöpe döndü biz bile terkettik onları. Düşen tahvil faizleri nasıl cazip geliyor alanlara.
Originally Posted by myfinans Dolar artmıyor, BİST artmıyor, mevduat ölü Bu para nereye gidiyor? Kasadamı tutuyorlar, gayrımenkul falanmı alıyorlar. Soyle cevap vereyim Uyaniklar zamaninda sifir stopajla 25 ten bagladi Bazilari da nzor aldi mesela kim😃😃😃 Ilk grup zaten cikamaz yillari daha dolmadi... Ikinci grup ise bozup cikmak istemiyor cunku ciksa girecegi birsey goremiyor😂😂😂
Originally Posted by Webster Myfinans ustadim megerse bankaci sizmissiniz Bankam yok valla Daha öncede demiştim olsaydı torpilli faizler emrinizdeydi ama yok maalesef.
Originally Posted by myfinans Bankam yok valla Daha öncede demiştim olsaydı torpilli faizler emrinizdeydi ama yok maalesef. Evet benim Bankaci benim Yeter ya Itiraf edin artik Karamurat kim😁😁😁😁
Forum Rules
Yer İmleri