Originally Posted by myfinans Bir iki merdiven beklentim daha var ama bakalım olacakmı, günleri yaklaşıyor. Ama merdiven umarım bodrum kata doğru olmaz. Dünya göz ödeme günlerine bakın üstadım kaç ödeme daha yapacak ne zaman yapacak bulabilirsiniz
Originally Posted by admustafa Dünya göz ödeme günlerine bakın üstadım kaç ödeme daha yapacak ne zaman yapacak bulabilirsiniz Ama sonra toplu ödeme yapıyorlar galiba.
Originally Posted by Webster Mustafa ustadim Cok merak ettigim bir konu var sorabilirmiyim Merak iyi değil diyorlar üstadım Sorabilir miyim diye başladıktan sonra pek hayırlı bir soru gelmez ama ne desem bilemedim
Originally Posted by myfinans Merdivenden sonra eksi yazıyor bazende. Eksi yazanda var yazmayanda üstadım
Originally Posted by admustafa Merak iyi değil diyorlar üstadım Sorabilir miyim diye başladıktan sonra pek hayırlı bir soru gelmez ama ne desem bilemedim Hangi bankada çalıştığınızı merak ediyor galiba gene.
Originally Posted by myfinans Ama sonra toplu ödeme yapıyorlar galiba. Yapılandırma koşullarına bakmıştım ama hatırlamıyorum şimdi üstadım
Originally Posted by myfinans Hangi bankada çalıştığınızı merak ediyor galiba gene. Artık merak etmiyordur diye tahmin ediyorum
Dolar artmıyor, BİST artmıyor, mevduat ölü Bu para nereye gidiyor? Kasadamı tutuyorlar, gayrımenkul falanmı alıyorlar.
Forum Rules
Yer İmleri