Bebişimde geldi, beni görünce.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by Webster Sadicim hem de 15 gundur gumbur gumbur yaniyor Yarin iclik giycem Mudure diyor cok banel Banane ya donuyorum ben İçlik deme üstadım Thermal de bak ne kadar etkileyici olacak
Originally Posted by aydinc Yan hesabin jmk ile ikiniz gidin Performans kaybiniz varmis İkinize de birer mr ceksinler Yumuşak dokuya iyi gelir Aydinim tiptan hic anlamadigim belli Direk mr cekilmez Hadi git komsu dinle
Originally Posted by Webster Aydinim tiptan hic anlamadigim belli Direk mr cekilmez Hadi git komsu dinle Yarın akşam babanin elini öpme serominisi var Beklerim web
Originally Posted by admustafa İçlik deme üstadım Thermal de bak ne kadar etkileyici olacak Yok sadicim benimki bildigin afyon icligi Termal aldim rahat edemedim Heryerimi kapladi Hava alamadi vucudum
Originally Posted by aydinc Yarın akşam babanin elini öpme serominisi var Beklerim web sana 50 defa dedim hasan abi de diye Web ne Yari yasimdasin
Originally Posted by Webster sana 50 defa dedim hasan abi de diye Web ne Yari yasimdasin Sence akıl yaşta mi Yoksa başta mi Web kardeş
Originally Posted by reha kaya Kuzine varken suyu niye ısıtırmış , başka iş içindir o şu, güslü bir araştır. Syn gaya sende az degilsin haaa😃😃😃😃
Forum Rules
Yer İmleri