Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
Evet ASELS çok iyi gitti, uzun vadede bu sürecin devam edeceğini düşünüyorum açıkçası.

ANACM, TRKCM, TOASO, PETKM, ALARK, SODA, TAVHL bunlarda kesinlikle takip edilesi hisseler bence.
GYO lardan TRGYO güzel gibi. EKGYO tekrar bir toparlanma sürecine girdi gibi. 2,95 i geçerse tekrar gücüne kavuşur bence.

ayrıca referandum sonrasında HALKB ve VAKBN güçlü olacak gibime geliyor. o da takip edilir bence.

Günlük trade eden arkadaşlar içinde bankalar gün içi iyi marjlar vermeye başladı gibi.

Ayrıca gündem de iyi takip edilmeli her an her şey olabiliyor. sadece tekniğe gömülmemek gerek uzun vadeci arkadaşlar için

AYGAZ ı unutmuşum onu da unutmayalım ;)
Evet arkadaşlar şöyle bir takip listesini hatırlayalım istedim.

ANACM ve TRKCM bence güzel kar açıkladılar. güzel trendlerini orta ve uzun vadede korurlar diye düşünüyorum. bakalım bugün açılışları nasıl olacak.
TOASO da gayet başarılı. PETKM e diyecek hiç birşey yok devamı gelecektir.

ALARK da temettü verdikten sonra tekrar aynı fiyatlarına geri döndü ve bilanço anlamında da ben kötü olduğunu düşünmüyorum.
SODA dün akşam açıkladı karını. artış var orta uzun vade için bence güzel.

EKGYO la ilişiğimi kestim gibi. çok ağır ve bu piyasada gidemedi bir türlü.
HALKB bilanço ve genel işleyiş anlamında iyi bir raya girdi ve bence devam ettirecektir. olumsuz haberlerde sendeliyor fakat güzel toparlıyor sonrasında. VAKBN de bence gayet iyi.

AYGAZ hem kar anlamında hem genel gidişat anlamında güzel. fakat tek sıkıntısı tahtası biraz boş, o yüzden dikkat etmek lazım ama orta uzun vade güzel bence.

bir de THYAO bence eski günlerine dönüş sinyali veriyor gibi. hem yabancı ilgisi hem de şirket genelinde toparlanmalar güzel oluyor.