Sayfa 369/1001 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Fon Cafe & Muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Üstadım ÖSBA fonlarında aşağı doğru oluşan merdivenlerin sebeblerinden birisiydi. Şimdiki konumuz yukarı doğru oluşan merdivenler bununda yapılandırmış ödenmeyen tahvillerin şimdi ödeme yapıldığını, bu sebeble de yukarı doğru merdiven oluşum sebeblerinden birisi olduğunu düşünüyorum
    Benim hatırladığım ünlü portföy'un alacağı vardı dünya gözden, tacirlerin alacağı hangi tarihe ait?

2. Dünya Göz yapılandırdı diye biliyorum ödenmeyen tahvillerini diğerlerinden bir ödeme gelmiyor Son 3-4 aydır ödeme yapıyor

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Dünya Göz yapılandırdı diye biliyorum ödenmeyen tahvillerini diğerlerinden bir ödeme gelmiyor Son 3-4 aydır ödeme yapıyor
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/795871
    Ödemelerin içinde geçen dikkat ettiğimiz AED fonu var, ödeme gelmiş eski fiyata dönmesi lazımdı.
    Ancak onlar portföyü değişmiş gelen ödeme nereye gitti belirsiz acaba başka şirkete mi sattılar.

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Sadicim
    Aralikta merdiven olmazmi diyorsun eminmisin
    Bilmiyorum üstadım çözmeye çalışıyoruz sizde bir yardımcı olsanız baksanız nerden geliyor bu merdivenler diye

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/795871
    Ödemelerin içinde geçen dikkat ettiğimiz AED fonu var, ödeme gelmiş eski fiyata dönmesi lazımdı.
    Ancak onlar portföyü değişmiş gelen ödeme nereye gitti belirsiz acaba başka şirkete mi sattılar.
    Yan hesap açmışlardır oraya gidiyordur ödemeler oradan da yatırımcılara gitmesi lazım üstadım

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Yan hesap açmışlardır oraya gidiyordur ödemeler oradan da yatırımcılara gitmesi lazım üstadım
    Hayır demek istediğim siz AED aldınız sene başında bu olay oldu ve hala elinizde tutuyorsunuz, şimdi portföy hisse ağırlıklı gelen ödeme başka hesaba gittiğine göre eski AED yatırımcısının mağduriyeti devam ediyor görünüyor.

Gelmek istediğim nokta yukarı merdiven yapıyor iyi hoş ama tersi olabilir dünya göz, bimeks daha bir sürü şirket bunları yaptı zamanında şimdi x şirket de yapabilir onun için dikkat etmek lazım bu fonlara girerken.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bilmiyorum üstadım çözmeye çalışıyoruz sizde bir yardımcı olsanız baksanız nerden geliyor bu merdivenler diye
    Peki ustadim meşajiniz alindi

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Hayır demek istediğim siz AED aldınız sene başında bu olay oldu ve hala elinizde tutuyorsunuz, şimdi portföy hisse ağırlıklı gelen ödeme başka hesaba gittiğine göre eski AED yatırımcısının mağduriyeti devam ediyor görünüyor.

Gelmek istediğim nokta merdiven yapıyor iyi hoş ama dünya göz, bimeks daha bir sürü şirket bunları yaptı zamanında şimdi x şirket de yapabilir onun için dikkat etmek lazım bu fonlara girerken.
    boyle dersin merdiveni gorunce demligin dibini icersin her zamanki gibi...ilk acilista tarafimdan giris yapilacaktir...

Sayfa 369/1001 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •