Originally Posted by Webster Ustadim sunu yazmayi unutmusuz Sizden cok sey ogrendim tsklr Estağfurullah, ne demek. Kıymetinizi bilen biliyor.
Originally Posted by Webster Nedenki Tam 5.68 gormustu neden costu bu dolar pasam? Cumhurbaşkanının ABD gezisi ile ilgili haberler çıktı, biraz olumsuz gibi. Ondan kaynaklı kıpırdama.
Originally Posted by myfinans Cumhurbaşkanının ABD gezisi ile ilgili haberler çıktı, biraz olumsuz gibi. Ondan kaynaklı kıpırdama. Halkbank davasi olabilir mi sizce?
Originally Posted by Webster Ne sporu aslan O slim fit 50 beden takımlara girmek kolay mi
Originally Posted by Webster Halkbank davasi olabilir mi sizce? Baba webciğini uyardı ama daha seans kapanmadan dikkat et içerde kalma diye
Originally Posted by aydinc O slim fit 50 beden takımlara girmek kolay mi Aydinim daha oncede soyledim Boyuna gore 50 benden cok 48 e girmelisin Calis biraz daha
Originally Posted by aydinc Baba webciğini uyardı ama daha seans kapanmadan dikkat et içerde kalma diye Hasan abi diyeceksin diye kac defa uyaracam seni Sonra neden savasiyoruz diye soruyorsun En son sovecem medwig geregini yapacak
Originally Posted by Webster Aydinim daha oncede soyledim Boyuna gore 50 benden cok 48 e girmelisin Calis biraz daha Şu bira kitlerine alım sınırı getirmişler 40 takla attım 3 kit icin Üstüne fiyatlara bindirmisler Üstüne hiçbir koşulda bedeva kargo yok
Forum Rules
Yer İmleri