Sayfa 431/1061 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 8484 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by aslan54 Yazıyı Oku
    Toplantıda tek eksiklik sanırım şirket sahiplerinden iyi bir şeyler duymak, güzel bir bilanço beklemek ve bu bilançoların açıklanmasını istemek le uğraşıldığından yönerge maddelerinin ne olduğu nasıl geçtiği unutulmuş. Umarım bu büyük bir sorun teşkil etmez. Keşke Bilanço Japon şu bu yerine yönerge maddelerine yoğunlaşılsaydı. Çünkü bilanço iyi veya kötü Japon ortak var veya yok Üretim devam ediyor veya etmiyor inanın bunlar hiç önemli değildi.Çünkü bilanço iyi veya kötü adamların niyeti iyi değilse türlü bahanelerle borsaya girmeyi geciktirirler. Japon ortakla farklı bir firma ile yollarına devam ederler. Üretim e fason olarak devam edebilirler. Bunlar olsa da, kötü niyetli bir yönetim olduğu sürece bize yarayacak durumlar değildi. Ama iç yönerge maddelerinde belkide bizim için hayati meseleler vardı lakin gözden kaçmış.
    iç yönergeye garibanca hakim onun görüşleri önemli o zaman

2. Olağanüstü genel kurul toplantısında söynelindiği gibi, Şirketin yönetilmesi ile ilgili olarak hazırlanan iç yönerge kabul edildi. Şirket genel merkezinin adresi değişti. Son derece olumlu geçti. Yasal prodesürlerin yerine getirilmesi işlemleri yapılmakta, Olağanüstü genel kurul toplantısı SPK'da çok yakın bir zamanda yayınlandıktan sonra çalışmaların hız kazanacağı söylenildi.

3.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Olağanüstü genel kurul toplantısında söynelindiği gibi, Şirketin yönetilmesi ile ilgili olarak hazırlanan iç yönerge kabul edildi. Şirket genel merkezinin adresi değişti. Son derece olumlu geçti. Yasal prodesürlerin yerine getirilmesi işlemleri yapılmakta, Olağanüstü genel kurul toplantısı SPK'da çok yakın bir zamanda yayınlandıktan sonra çalışmaların hız kazanacağı söylenildi.
    Şimdi sıra spk da yayınlandımmı diyebilirmiyiz bu hisse geberik değilmiş toprağın altında filizleniyormuş küllerinden doğmayı bekliyormuş 31 ekimde ekildi kısmetse martta veya nisanda başak vermeye başlar iyi sulanırsa neden olmasın diyebilirmiyiz burası borsa burası Türkiye inanması zor ama gerçek bakan değil eken mücadele eden kazanır diyebilirmiyiz sence, ben dedim bile demedi deme.

4.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Şimdi sıra spk da yayınlandımmı diyebilirmiyiz bu hisse geberik değilmiş toprağın altında filizleniyormuş küllerinden doğmayı bekliyormuş 31 ekimde ekildi kısmetse martta veya nisanda başak vermeye başlar iyi sulanırsa neden olmasın diyebilirmiyiz burası borsa burası Türkiye inanması zor ama gerçek bakan değil eken mücadele eden kazanır diyebilirmiyiz sence, ben dedim bile demedi deme.
    Diyebiliriz. Tespitlerin harika. Bakan değil eken kazanır.

5. Bence hisseler toplu duruyor. Genel Kurul günü foruma aynı anda girenlerin sayısı maksimum hepsi dahil 40 kişiydi. Yani küçük yatırımcı sayısı oldukça az.

6. 1-min.jpg

İç Yönerge 1. Sayfa

7. Yav çok basit borç çbs nin printaşın değil ilk önce printaş yürüyecek sonra çbs yi kurtaracak🤣🤣

8.  Alıntı Originally Posted by sevenlaz Yazıyı Oku
    Yav çok basit borç çbs nin printaşın değil ilk önce printaş yürüyecek sonra çbs yi kurtaracak����
    İyide alacaklı kim onuda yaz.

Sayfa 431/1061 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •