Arama sonucu : 7995 madde; 1 - 8 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    tzv 13,43 mkk
    tzv mk 13.43
    tzl mk 13.43
    kvba nın ppf ler kadar ancak getirebileceğini tahmin etmiştim tıpatıp aynı oran çıktı.
    ama zpk mk 15.89 çıktı ,matriks olmayınca tahmin etmek zar atmaktan farksız oluyor, bunu kaçırmış oldum.

2. Memorex neden osl ile ist almiyorsun onlarda gunluk ve ist 15 osl 17 den asagi getirmedi simdiye kadar yukari olduklari oldu.
     Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    tzv mk 13.43
    tzl mk 13.43
    kvba nın ppf ler kadar ancak getirebileceğini tahmin etmiştim tıpatıp aynı oran çıktı.
    ama zpk mk 15.89 çıktı ,matriks olmayınca tahmin etmek zar atmaktan farksız oluyor, bunu kaçırmış oldum.

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Memorex neden osl ile ist almiyorsun onlarda gunluk ve ist 15 osl 17 den asagi getirmedi simdiye kadar yukari olduklari oldu.
    OSL sığ ,içinde tahvil oranı %15 yani tahvillerdeki oynaklığa duyarlılığı az olur işime yaramaz ve saat 13:30 ile sınırlı
    İST derin ama içinde tahvil oranı %11 tahvillerdeki oynaklıktan faydalanmak olanaksız ve saat 13:30 ile sınırlı ayrıca öst lerden faktoring firmaları beni tedirgin ediyor.İST nin geçmişi temiz ama ekonomik ortam geçmişten çok farklı !!
    Getirileri tzl den çok farklı değil ama tzl,tzv,zpk yı saat 16:00 ya kadar alıp satabilme özgürlüğü var bu nedenle daha iyi arbitraj yapılabiliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    tzv mk 13.43
    tzl mk 13.43
    kvba nın ppf ler kadar a
    ncak getirebileceğini tahmin etmiştim tıpatıp aynı oran çıktı.
    ben o zarı attım dostım ve güzel oldu. Ayrıca kira sertifikalarının tahvillerden farklı hareketler yaptığı da bir kez daha kanıtlandı

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    ben o zarı attım dostım ve güzel oldu. Ayrıca kira sertifikalarının tahvillerden farklı hareketler yaptığı da bir kez daha kanıtlandı
    kutlarım

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    Zpk içinde kısa vadeli kira sertifikaları var. Dün özellikle uzun vadeli tahvillerde yükseliş olurken kısa vadeli bonolar genelde yatay seyretti., bazıları da hafif aşağı yönlü hareket etti. Dolayısıyla kısa vadeli kira sertifikalarının hareketini uzun vadeli tahvillerle karşılaştırarak netice çıkarmaya çalışmak sağlıklı olmaz. Karşılaştırma yapılacaksa kısa vadeli kira sertifikaları ile kısa vadeli bonolar arasında yapmak gerekir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •