5.30 altı güzel bir hayal 4.94 altı impossible beyler. 5.30 bile görmeyecektir. Hacim dip çalışması veriyor. Yakındır. Endekste 75-76 civarı. Dolarları satıp garan alacaz
4.94 altı hedef veren ömründe dolar grafiği bakmamıştır.
Buralar üç aşağı beş yukarı uygun yerler dönüş için.
Sn.elektrikk de yukseliscilerin birkaçını kayda gecirmiş..be yaa adamlar martta nisanda 10 olacak diye uzman gorüslerini koymuslar ortaya.
Originally Posted by elektrikk
Ayhan 53 ve birkac kisi 7 den 10 olacak diye cok kisiye dolar aldirdilar simdi vicdanen rahatlarmi acaba,
Tramp faizler yuksek diyor gevsedirse dolarda dusus bence kacinilmaz...
Tospa hemserim bir grafik fali istemiş... haklı olarak...
Originally Posted by tospa
Agalar trakyalı derseniz beni de ekleyin koca Tekirdağlı var burada. Şu teknik çalışmaları bir atın hele foruma grafik style da 4.90 ı 4.50 yi 4.08 i olur olmazı görelim grafik üzerinden beyaaa
Bugün de otomotiv, beyaz eşya, mobilya, inşaat sektörlerinde vergi indirimleri dövizin aşağı inmesini engelleyecek sonuçlar doğurabilir. Diye düşünüyorum.
Yukaridaki kararlar olmasaydı şu an belki de 5.30'dan asagıya yol alıyorduk.
31.12.2018 kapanışta dolar 4.9x'larda olacak umudum tam kaybolmadı.
Sn.selka daha aşağıları diyor. Grafikte de bulabilirsiniz . Fakat oralar "ekonomimiz icin" iyi yerler değil.
Rekabetci TL vasfını kaybedebiliriz oralarda. Dış ticaret dengesi vazgeçilemez noktadır ülkemiz icin. Bu yıl yaşadığımız kriz bundandı.
Dolayısıyla hükümetin de "engelleyeceği" rakamlardır 4.4x'lar.
Eğer ülkemizde bir yerlerde ithalatımız kadar petrol ve doğalgaz bulup işlemeye başlarsak tabii mümkün.
Yer İmleri