Bence bu kağıt için burası dip nokta, sabırlı olan bekler, ya da benim gibi satar bir kısmını.
Bence bu kağıt için burası dip nokta, sabırlı olan bekler, ya da benim gibi satar bir kısmını.
Anlık şok işte. En geç 1 aya eski yerinde. At fav'a bekle.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şirketin Geçmiş yıl karlarında biriken 187 milyon TL.Piyasa değeri ise 274 milyon tl.Sermayesi 40 milyon TL. 3 AYlık kar rakamına bakarak ağlamanın bir anlamı yok.Sabredene çok şey vadediyor.ytd.
Arkadaşlar kim ne yapıyor bilmem ama benim maliyet 6.82 tutmaya devam edecem tüm olumsuzlukları fiyatladı. Daha ne olabilir ki. Benim ciddi hedeflerim var. Ytd
ben bunu anlayamıyor ve kabul edemiyorum.. bana ne şirketin kasasındaki milyarlardan. far mı bana faydası hisse göğe merdiven dayayıp istikrarlı yükseliyor mu???. yada temettü bedelsiz felan hissedarları ile paylaşıyor mu? patronları yöneticileri dürüst mü.gerisi lafı güzaf. 7 aydır beklerken tam düzlüğe çıkıyorken bir gece de % 15 içeri girmişiz göbek mi atalım. eski forumda da sürekli pohpohlayan kasası dolar dolu acayip karlı tl ile üretiyor dolarla satıyor heryerde reklamları dönüyor peynir ekmek gibi satılıyor diye devamlı yazanlar vardı özellikle keko nickli biri. şimdi yoklar araziler.
paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
4.çeyrekten bu yana bekliyorum beklemeye de devam edecem. Bence bişeyler var ilerde görecez.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünki pastayı biri paylaşabilirmi arkadaşlar. Ve hacmi.
Yer İmleri