Sayfa 182/1000 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Değerli forum,

Uzun süredir başlığı takip ediyor ve üstadların tecrübelerinden kendimce faydalanıyorum. O yüzden öncelikle burada emek veren ve kıymetli tecrübelerini paylaşanlara teşekkür ederim.

Buradaki konuşma akışlarından anladığım kadarıyla çoğu kişi fon yatırımcılığını al-sat şeklinde yapıyor. Peki tıpkı hisselerde uv temettü yatırımcılığı mantığıyla düzenli toplanabilecek fonlar var mıdır? Ya da dollar cost avg. alım yap, denk gelirse ortalama düşür ve uzun vade tut stratejisi fon yatırımcılığına uygun değil midir?

Herkese keyifli hafta sonları dilerim.
    Şimdi başlık öncelikli olarak mevduata alternatif PPF'ler ile başladı. Mevduat vadesi de 32 gündür. 32 gün dolmadan en yüksek faiz vereni aramaya başlar mevduat yatırımcısı Şimdiki durumda seçtiği fona göre 32 günde alacağı getiriyi birkaç günde alan ve getiri bir anda beklenmedik şekilde düşen bir yatırımcı için yenisini aramak gayet doğal bir davranıştır. O yüzden uzun vadeli yatırım için henüz gerekli ortam oluşmamıştır görüşündeyim. Daha önce 32 gün vadeli mevduat yapan kişiler T+2 valörlü fona alışamadı henüz

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210

3. saygı ve rahmetle anıyoruz

ATATÜRK... 09:05

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Şimdi başlık öncelikli olarak mevduata alternatif PPF'ler ile başladı. Mevduat vadesi de 32 gündür. 32 gün dolmadan en yüksek faiz vereni aramaya başlar mevduat yatırımcısı Şimdiki durumda seçtiği fona göre 32 günde alacağı getiriyi birkaç günde alan ve getiri bir anda beklenmedik şekilde düşen bir yatırımcı için yenisini aramak gayet doğal bir davranıştır. O yüzden uzun vadeli yatırım için henüz gerekli ortam oluşmamıştır görüşündeyim. Daha önce 32 gün vadeli mevduat yapan kişiler T+2 valörlü fona alışamadı henüz
    Yarin bir kac pay mac alayim da...😃😃😃

5. GPG nin 23 kasımda toplantısı var . Gidemeyenler için de internetten yayınlanacak

6. Arkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmiyorum? Tefaş da " Fon Detaylı Analız " başlığı altında fonun 1,3,6 ve 1 yıllık geirilerine bakıyorum. Bu veriler ile yine " Fon Karşılaştırma " başlığı altındaki getiriler 1,3,6 ve 1 yıllık getiri sonuçları birbirini tutmuyor. Bu durumda biz hangisi doğru kabul edeceğiz?

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yarin bir kac pay mac alayim da...😃😃😃
    Birkaç milyon demek istediniz herhalde üstadım
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmiyorum? Tefaş da " Fon Detaylı Analız " başlığı altında fonun 1,3,6 ve 1 yıllık geirilerine bakıyorum. Bu veriler ile yine " Fon Karşılaştırma " başlığı altındaki getiriler 1,3,6 ve 1 yıllık getiri sonuçları birbirini tutmuyor. Bu durumda biz hangisi doğru kabul edeceğiz?
    Hepsini kontrol etmedim ama kontrol ettiğim bir iki fonda tutarsızlık göremedim Sn.Tbey. Fon kodu belirterek söyleyebilirmisiniz?

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Birkaç milyon demek istediniz herhalde üstadım

Hepsini kontrol etmedim ama kontrol ettiğim bir iki fonda tutarsızlık göremedim Sn.Tbey. Fon kodu belirterek söyleyebilirmisiniz?
    Merhaba örneğin en son inceledğim İŞ PORTFÖY KUMBARA HESABI KARMA ÖZEL FON incelediğiniz zaman farkı göreceksiniz. Sadece bu fon değil baktığım bütün fonlar aşağı ykarı böyle

Sayfa 182/1000 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •