Sayfa 881/997 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,041 - 7,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

1.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Kapalı Çarşı'dan tabii ki

Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
    Mahmutpaşa yokuşunu tırmanıcaz ....

Tanıdık büfe(kuyumcu) var mı ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Borç kadar parayı bloke etmek, o borcu ödetmek adına yeterince etkili olmayabilir.

Çünkü hiç bir merci bu yasalarla, birisinin hesabındaki parayı çekip alamaz.

Hesabın ya da hesapların tümünü işlemez hale getirmek de pek akılcı değil hani.

Borç tutarı kadar bir parayı bloke dışı bıraksan ne olur acaba?
    Benim kayınçonun hesabından , vergi borcunu çektiler . Avukatı zamanında borca itiraz etmeyi savsaklamış . Adam şok geçirdi hesaptan parası çekilince..

3. Aslında iyi ben desteklerim şahsen...Öyle veya böyle tahsilat yapıyorlar...Başka türlü hayatta alamazlar bu paraları...Ki bugüne kadar alamamışlar da zaten o kişilerden ki bu duruma düşmüşler...

Ama halkın tepkisini napacaklar, nasıl anlatacaklar ? Cesurca...

Ölçmüş biçmişlerdir herhalde...

4. En uygun altın külçe olarak kuyumcukent ten atölyeler bölümünden alınabilir.

Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    E-haciz gönderilmesi için hesapta bakiye olmasına gerek yok.Bloke konuyor para varsa alınıyor yoksa bloke borç ödenene kadar sabit kalıyor.
    Hayır bu kaldırıldı artık e-haciz anlık hesap bakiyesini bloke ediyor , normal icra dairelerince gelen hacizlerde bazen genel bir bloke olabiliyor bu durumda bankaya başvurulduğunda bu durum düzeltiliyor .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Aslında iyi ben desteklerim şahsen...Öyle veya böyle tahsilat yapıyorlar...Başka türlü hayatta alamazlar bu paraları...Ki bugüne kadar alamamışlar da zaten o kişilerden ki bu duruma düşmüşler...

Ama halkın tepkisini napacaklar, nasıl anlatacaklar ? Cesurca...

Ölçmüş biçmişlerdir herhalde...
    ben full dewstekliyorum adam sgk ya ödememiş devlete ödememiş trafikte her türlü kuralı alt üst etmiş ama aprayıo ödememiş benim kapıma ödeme emri kondumu 1 haftayı beklemem ertesi gün gider salak gibi yatırırım.
    bi tanıdığım vardı 5-6 yıl önce böyle bi af çıkardıkalrında gidip tam 8 tane cezayı faizsiz o zamanki toplam rakma üzerindne ödemişti.
    ben ödemesem ilk muayenede karşıma çıkar adam kmuayeneye bile gitmiyordu aftan yararlanıp onlarıda temizlemişti.
    adam hiç bir eşyi ödemeyecek kadar uyanık ama tüm parasını bankada faizde değerlendirecek kadar uyanık ama sistem içind etutacak kadar salak
    bir halt olacağı yok.

7. 12 Kasım Salı 10:54 ERDOĞAN: NE RUSYA, NE ABD VERDİKLERİ SÜREDE TERÖR ÖRGÜTLERİNİ TEMİZLEDİ

12 Kasım Salı 10:53 ERDOĞAN: (SURİYE) TERÖR ÖRGÜTLERİNİN BÖLGEDEN ÇEKİLDİĞİNİ SÖYLEMEK MÜMKÜN DEĞİL

12 Kasım Salı 10:51 ERDOĞAN: (ABD ZİYARETİ) TRUMP'LA SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ KONUSUNDA HEMFİKİRİZ

12 Kasım Salı 10:51 ERDOĞAN: (ABD ZİYARETİ) BU ZİYARETİ SANCILI BİR DÖNEMDE İCRA EDİYORUZ

12 Kasım Salı 10:50 ERDOĞAN: (ABD ZİYARETİ) GÜVENLİ BÖLGE KONUSUNDA BELGELER SUNACAĞIZ

12 Kasım Salı 10:47 ERDOĞAN: (ABD ZİYARETİ) İKİLİ İLİŞKİLERİN YANI SIRA SURİYE MESELESİNİ DE KONUŞACAĞIZ

kandırmışlar yine...

Sayfa 881/997 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •