Aslında iyi ben desteklerim şahsen...Öyle veya böyle tahsilat yapıyorlar...Başka türlü hayatta alamazlar bu paraları...Ki bugüne kadar alamamışlar da zaten o kişilerden ki bu duruma düşmüşler...
Ama halkın tepkisini napacaklar, nasıl anlatacaklar ? Cesurca...
Ölçmüş biçmişlerdir herhalde...
En uygun altın külçe olarak kuyumcukent ten atölyeler bölümünden alınabilir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ben full dewstekliyorum adam sgk ya ödememiş devlete ödememiş trafikte her türlü kuralı alt üst etmiş ama aprayıo ödememiş benim kapıma ödeme emri kondumu 1 haftayı beklemem ertesi gün gider salak gibi yatırırım.
bi tanıdığım vardı 5-6 yıl önce böyle bi af çıkardıkalrında gidip tam 8 tane cezayı faizsiz o zamanki toplam rakma üzerindne ödemişti.
ben ödemesem ilk muayenede karşıma çıkar adam kmuayeneye bile gitmiyordu aftan yararlanıp onlarıda temizlemişti.
adam hiç bir eşyi ödemeyecek kadar uyanık ama tüm parasını bankada faizde değerlendirecek kadar uyanık ama sistem içind etutacak kadar salak
bir halt olacağı yok.
12 Kasım Salı 10:54 ERDOĞAN: NE RUSYA, NE ABD VERDİKLERİ SÜREDE TERÖR ÖRGÜTLERİNİ TEMİZLEDİ
12 Kasım Salı 10:53 ERDOĞAN: (SURİYE) TERÖR ÖRGÜTLERİNİN BÖLGEDEN ÇEKİLDİĞİNİ SÖYLEMEK MÜMKÜN DEĞİL
12 Kasım Salı 10:51 ERDOĞAN: (ABD ZİYARETİ) TRUMP'LA SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ KONUSUNDA HEMFİKİRİZ
12 Kasım Salı 10:51 ERDOĞAN: (ABD ZİYARETİ) BU ZİYARETİ SANCILI BİR DÖNEMDE İCRA EDİYORUZ
12 Kasım Salı 10:50 ERDOĞAN: (ABD ZİYARETİ) GÜVENLİ BÖLGE KONUSUNDA BELGELER SUNACAĞIZ
12 Kasım Salı 10:47 ERDOĞAN: (ABD ZİYARETİ) İKİLİ İLİŞKİLERİN YANI SIRA SURİYE MESELESİNİ DE KONUŞACAĞIZ
kandırmışlar yine...
Yer İmleri