Sayfa 73/340 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 2719 madde; 577 - 584 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

1. ortalık bir anda şenlenmiş hayırdır işallah

2.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    ortalık bir anda şenlenmiş hayırdır işallah
    Sayın Siren iyice bıktırdı zarardayız 4 lerde yakalandık. 2 -3 seneden beri bekçilik yapıyoruz.

Alıntı Originally Posted by baybars38 Yazıyı Oku
    uzun süredir takip ettiğim bir hisse şimdiye kadar ki gözlemleri paylaşacağım..bu bahsedeceğim konular sadece beni bağlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
    1-Bu hisse kadar internet ortamında pazarlanan ikinci bir hisse görmedim.
    2-Aşırı hemde çok aşırı spekülatif bir hisse ve çok sığ...1sn de 10 kademe iner çıkar ne yapacağınızı şaşırırsınız.
    3-Patronu Mehmet NERGİS...defalarca hisseyi manipüle ettiği için SPK dan toplamda 3 milyona yakın ceza almış biri...
    4-Mehmet NERGİS önceki yıllarda borsa gündem aldı sitede hisse satacak diye haber yaptı...patron haberi anında yalanladı...öğleden sonra hisse satış haberi geldi...bu kadar güvenilir bir hisse
    5-Açığa satış ile hisse manipüle ediliyor...önceki yükselişinde 18 kontratla 1.000.000 lot açığa satış yapıldı.bunu toplamak için uzun bir süre hisseyi baskıladılar...
    6-2 tl lerden topladıkları hisseleri 2.40 üstünde satıyorlar...geri 2.20 çekip buralardan topladıklarını 2.60 üstünde satıp şelale düşüşü yapıp tekrar 2 tl lere çekiyorlar...
    7-bir önceki hareketinde 2.80 lerden 2 lere 3 günde getirdiler...düşüş için hiçbir sebep yokken...
    8-günlükçülere de 4 kademe yukardan satıp hoop anında 5 kademe aşağı çekip günü kapatıyorlar...
    9-Günlükte kazandıkları para her ne kadarsa bu çarkı bu şekilde çeviriyorlar...
    10-Bir önceki hareketinde düşüş başladı ancak 8 kademe aşağıdan anca satabildim o kadar karakterli adamlar ki anında alış kademelerini boşaltıyorlar kendinizle başbaşa kalıyorsunuz.
    11-Her olumlu haberi iş anlaşması falan gibidurumları küçük yatırımcıya mal kitlemek için kullanırlar...hissede açığa satış görüyorsanız hisseyi o gün elinizden çıkarın çünkü ertesi gün çok daha aşağılardan satmak zorunda kalacaksınız yada aylarca bekleyeceksiniz.
    11-Bu dediklerime inanmıyorsanız hissenin uzun vadeli grafiğine bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.
    12-3.50 lerden hisseyi pazarlayan o.ç hisse 2 lere geldiğinde niye satmadınız cevabını verebiliyor...
    13-Bu hissede teknik analiz trend sökmez tamamen adamların bir yerlerinin keyfine bağlıdır....
    Bunlar benim acı tecrübelerim bundan ettiğim zararı başka hisselerden 1 yılda anca çıkarabildim...alacak arkadaşlar iki kere düşünsün paranızla rezil olmayın...kendinizi düdükletmeyin ...pazarlayanlara gelince onlar işi çözmüş 2 lerden kendileri alır kimseye alın demez hisse 2.30 lara geldiğinde pazarlamaya başlarlar...aman dikkat...YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...KİŞİSEL TECRÜBEMDİR...
    [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]

Y. T. D.

4. ortaklar böyle günde çalıların orda ne yapıyorsunuz gelin gelin şenlik var

5. spek gücenecek, bak demedi demeyin adam okadar çıkardı kağıdı 1 sevinen yok,

6. Sevinemiyoruz ki. Yine elimize verecekler diye

7.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    spek gücenecek, bak demedi demeyin adam okadar çıkardı kağıdı 1 sevinen yok,
    Güvenemiyoruz ki

Sayfa 73/340 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •