Nasa çalışanı serbest diyorlar. Reis her gittiğinde birileri çıkıyor galiba..![]()
Nasa çalışanı serbest diyorlar. Reis her gittiğinde birileri çıkıyor galiba..![]()
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Amerika ya 3 yıl önce göç etmiş Türk Youtuber Gökhan Öner in vlogunu paylaşmak istiyorum sizinle...
Ama bir sorun neden paylaşıyosun?diye...
Neyse siz izleyin ben sonra neden paylaştığımı söylerim...
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Paranın bir kısmını tupras, soda, zoren gibi döviz geliri yaratabilen hisselere,
Bir kısmını da döviz bazlı fonlara, değişken ve özel sektör borçlanma araçları fonlarına dağıttım.
Eurobond içeren çok güzel döviz fonlardan da ekledim.
Tl ye güvenmeyen eurobond düşünebilir, bu yıl dolar yükselmediği halde düşen faizler sayesinde eurobondlar güzel değer kazandı.
bir kaç kişi sistemden çıkmaktan bahsetmiş. Babane gibi evde altın saklamakla, sistem dışına çıkmakla kapital büyümez, parayı plase etmeli.
Eğer dış işleri bakanları protokolde 10.sıradaysa ve senatörler 16. sıradaysa ve senatörler koltuklarda oturuyorlarsa tek açıklama başkanların arkasında ayakta dikilmek protokol olarak kural gereği daha üst bir mevki olarak kabul ediliyor olması olabilir.
Benim ilk baktığım her iki tarafın da dış işleri bakanları aynı pozisyonda dikiliyor mu? Dikiliyorsa yapacak pek bir şey yok. Protokol kuralları böyle demekki
Tarihsel olarak sembolik bir anlamı da olabilir.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Şunu da anlamıyorum, madem bu coğrafyaya yatırım yapmak istemiyorsun, abd borsasına yatırım yap. Fk ları 35–40 olsa da, biraz balon olsa da yapılabilir.
Masraflı olur dersen direk G–20 ülkelerine, yurtdışına yatırım yapan fonlar var, 100 liraya da alınabiliyor,
parayı yastık altı yapmak en çok sahibine zarar verir. Hatta bazıları bankadan kasa kiralayıp içine altın koyuyor, bu kasaların kiraları yıllık 500 lira. Malesef halkımız bunu yatırım olarak görüyor.
[QUOTE=Tengri Han;3892904]Amerika ya 3 yıl önce göç etmiş Türk Youtuber Gökhan Öner in vlogunu paylaşmak istiyorum sizinle...
Ama bir sorun neden paylaşıyosun?diye...
Neyse siz izleyin ben sonra neden paylaştığımı söylerim...
saygılar/başarılar
musterısı yanında bagırıyor söför sevimlilik abidesi ABD gidince böyle oluyoz demekki. Burda yapsan aynı seyı takside şoförün ters tarafında oturuyorsun . Medyum memiş muamelesi görürsün
Yer İmleri