bır zamanlar doğan yayin holdımg vardı zamanında doğan holdingin ana hisse olmasına ragmen yayın holdingın pıayasa degeri doğan hodinden fazlatdı net turizim vardı net holdinden daha pahalıydı hisse degeri şimdide gyo degeri 100 milyona yakın reysasın degeri31 milyon dolarda yani 3 katı reysasın 100 milyon dolara çıkması işden bile degi tek farkı gyo toplu reysas dagınık yabancıda görülen hisselerde büyük bi ihtimal durmuşun oyunu yani kendinde 600 milyon borcun 200 milyonunu ödediler bu yıl gibi kaldı 400 milyon cirodada yükselmiş işlerde maşallah gayet iyi yeni bir büyük yatırımda yapmazsa seneyede 200 ödeyecekse şirketin önü çok acık ben 100 dolar degere gelmesi halinde 4 tl yanı yüzde 200 yükselme potansiyeli taşıyor sadece gyo degerine çıksa o sebeblen hiç oyuna bakmayın yeyen yesin dğşen düşşün siz sadece sabırlı olun Allah durmusun insafına bırakmasın borsanın en serefsizleri arasında yerini almaktadır gagıt 2006 120 milyon dolardan haika arz edilmişdi yanlış haırlamıyorsam bunca yıl kan kusturdu bizlere ben halka arzdan beri kagıtdan ayrılamadım tam düzeltecek işlerini derken hep oyun içinde oyun oynadılar yinede kısa vadecilere tafsiyem culaşmamarı yönünde kısa vadeciler geldikce bu adam oyun oynamaya devam edecekdir ama karda mama ciroda lütfen dikkatli olun derim saygılarımal hatalarım yazıda olduysa özür dilerim
Yer İmleri