Yuji hocam eline sağlık .çok faydalı paylaşım.tabloyu genişletme satır ve sütun ekleme imkanı varmı varsa nasıl yapılıyor.satır eklediğm zaman eklenen satırda veya süütunda tefaştan veri çekmiyor.
Tabi eklenebilir
Kendimizin girmesi gereken kolonlar şunlar: B, C, E, G
Diğer kolonlardaki veriler otomatik hesaplanır
Yeni satır ekleyince O kolonundaki formülü kontrol edersiniz yanlış mı diye
P ve Q kolonlarındaki formülü de yeni eklediğiniz satırı da içerecek şekilde değiştirmek lazım
B kolonundaki değere tıklayınca TEFAS sayfasına gitme konusu var bir de(verileri çekmede sorun olmaz bu, sadece tıklayınca doğru fona gitsin diye), Onun için de NewsTr hocamın dediğini yapmak lazım
Ben excel de fonun bugunku fiyatini yaziyorum.
O bana dunku deger ile olan farkindan Banka MK yi verecek hesaplamayi yapiyor.
Ayrica bir onceki gun ile olan farkindan da guncel kazanc hesabi ve toplam kazancimi excel ile takip ediyorum.
Ben o ornek excel dosyada fon ismini ve linkini degistirdim ama guncel fiyati degistiremedim, nerede guncelle vb yapmamiz gerekiyor
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Sn.Yuji vermiş olduğunuz emeklerin hakkı ödenmez.Sizlerden çok şey öğreniyoruz.
Yaş ileri vede teknoloji özürlü olunca beceremedim.
tablonuzda fon kodunu köprü düzenle ile değiştiriyorum ama kodu tıkladığımda yeni fonu değil sizin kaydettiğiniz fonu açıyor.Benim yazdığım fonu açması için ne yapmam gerekir.
Köprü düzenle deyince açılan pencerede Adress alanında tefas linki vardır
oradaki fon kodunu sizin istediğiniz fonun kodu ile değiştirmek yeterli olması lazım linke tıklayınca tefaş sayfasını açması için
Fonun güncel fiyatını getirmesi için ise B kolonundaki fon kodunun doğru olması yeterli
EK: Şimdi aklıma geldi, makrolara izin ver gibi bir mesaj çıkıyor olması lazım ona da ok demek lazım. Belki ondandır
Yer İmleri