Arama sonucu : 4774 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Evet SAnko evet Ý.t ; mevcut yönetimin þu gelinen noktada hissede 1,5 operasyonunu yaptýðýný iddia eden gitsin 3. köprüden atsýn kendini.Ý.t yok ha bu hissede öyle mi?Mutlaka var paylarý parçalý.BSOKE de % 10 olan Ý.T payý kaç þu an bu hisseyi rahat býrakacak ha öyle mi?

Evet GEDÝk onu neden yazdýðýmý burada en iyi bilen senin salaða yatmanda ayrý ilginç.Þimdi illa bir link koydurup buraya her ikinizin isimlerini hani tanýmýyorsunuz ya birbirinizi kýrmýzý kalemle iþaretletmeyin bana isterseniz.Ne senin ne de onun o yazýlarý bu topicde yazmaya ne hakkýnýz var ne de bu durum etik.Hele kurumsal kimliðinden dolayý Genel Kurullar' da sus pus olan senin.

Bir diðer konu tahtayý kaldýrýp indiriyorsunuz hatýrladýn mý fiyatý siz belirliyormuþsunuz ya.Ha kankan diðer detaylardan haberdar deðil öyle mi?Sadece GEDÝK deðil bazý kurum isimleri zikrettim burada neden sus pus oldunuz.Çünkü ;Kabahatlisiniz.

ve hala ekrana bir haber düþmedi.Bekliyoruz merakla.....

https://www.youtube.com/watch?v=_C2naVV51C0

Sen biraz çalýþ bu seferde olmadý pazartesiden itibaren yeni bir senaryo yazarsýn artýk.Ama artýk þunu da hesap et ;

Bir gün aþaðýdan güvenlikten bir telefon Lunar geldi efendim ne yapalým.Bilirsin yaparým sonra septik þoka girme.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 15-11-2019 saat: 22:30.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •