Originally Posted by
slickman
Yok abi ya bunların hepsi çok beklemekten aslında. Borsada çok yeniyim, 3-4 yıllık bir maceram var. İlk aldığım senet tcell idi, aldım ertesi gün zarar yazmaya başladım, hatta aldığım andan itibaren. Sonra galiba 2 yıl bekledim maliyete gelmesini gelince sattım. Elde var sıfır. Sonra tkfen aldım klasik o da aldığım anda düşmeye başladı. 8 den aldım 3.5 u gördüm. Maliyet düşürdüm maliyete gelince sattım. Sonra clebi aldım aynen onda da aldığım andan itibaren zarar. Biraz kara geçince sattım. Sonra eczacı, o da aynı kader. Daha hatırlamaığım bunun gibi kaliteli kağıtlar diye gördüğümüz kağıtlar hiçbirinden kazanamadım. Hepsinde de minimum iki yıl beklemişimdir. Velhasıl bu işte bir terslik var. Sonra aslan ve tatgd aldım onlarda da halen zarardayım. Maliyete gelince satarım yine sıfır hatta eldeki para dolar karşısında kıyaslarsak zarardayım bile maliyetine çıksam da.
Bakınca hepsi BIST 100 kağıdı hatta bazıları BIST 30. Napalım abi bunları görünce zarar ettikten sonra insan acaba diyor ne ayak bunlar.
Yer İmleri