Babacığım Sen de yanıldın hiç kimse bu kadar hızlı yükseleceğini beklemiyordu.... Bu işte bir bit yeniği var ama kokusu çıkar inşallah ne kadar hızlı düştüyse hızlı yükselme gösteriyor fakat bu kadarda beklenmiyordu şahsıma yoksa 1,98 satış yazmazdım bu açıkçılar aşağı salmak isteyebilirler mallarını yerine koymak için bakalım pazartesi günü nasıl bir yol olacak çok düşeceğini tahmin etmemekdeyim düşersede sınırlı olabilir... Bir önceki gün de kademeleri dolu dolu işlem yapıp dar bantta seyretmesi açıkçasını beni şüphelendirmişti.... eğer Hissede Yukarı götürülmesi için anlaşıldıysa yön yukarı diyebiliriz... Şahsıma ben böyle düşünüyorum zaten pirimsiz hisse yıllardır ani düşmüştü osuruk haberden dolayı bakalım hızlı çıkış yapacak mı mal toplamaya çalışacaklar mı.. Dün baya mal topladılar gibime geliyor çünkü kimse beklemiyordu çoğu insan dökülmüş olabilir....1.99 gidip Geri geleceğini düşünmüştüm ama şaşırttı ve o anda geçti yukarı hamle yaptı...çulsuz arkadaşın dediği gibi 2,06 2,11 arası çok işlem yaptı buralarda bir denge sağlar sana yukarı olacaktır...., En kısa zamanda üç vakte kadar çıkacak dedik bunuda hızlı yaptı bu dünkü yükselişte de eğer üç gün içinde çok geçmezse ilk hedefimiz 2.27 2,41 2,50 civarı olmasını düşünüyorum..... Bakalım ne yapacak bu çakallar....;)

Asla yatırım değildir sadece salladım saçmaladım deyip ona göre kendi kararınızı verin borsa şakaya gelmez yaptıklarınızla anlarsınız hesabınıza baktığınızda ne yapmışsınız o bakiyenizde gözüküyor yoksa gerisi yalandır.....!!!!!!