Sayfa 319/994 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. Muzaffer hocam, suların prensi hocam, pd/dd oranı konusunda düşünceniz nedir?? Bu biraz beni düşündürüyor.

2. An itibariyle 154 50'de 3246 Lot bizi beklemekte Burayı da kırarsa 155 bizi karşılayacak gibi geliyor. Ayrıca arkadaşımın sorusuna cevaben PD/dd değerlerinden öte şu anda favök değerinin yüksek olması ve kurun da bizi desteklemesi önemli net Kazancı söylemiyorum bile. yatırım tavsiyesi değildir

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Üzme benu kıymetlum. Hade be güzelluk yap.

4. Kademe analizi gönderebilecek varmı?

Alıntı Originally Posted by samilkafkasya Yazıyı Oku
    Muzaffer hocam, suların prensi hocam, pd/dd oranı konusunda düşünceniz nedir?? Bu biraz beni düşündürüyor.
    Üstad, 6,26 yüksek bir oran sayılmaz. Hisse başı 15 lira kar barındırıyor. Bedelsiz potansiyeli sermaye düzeltmesi olumlu farkları nedeni ile var. Neredeyse tüm dünyaya ihracat yapan bir şirket. Son dönemde tahta yapıcı fiyatlama da yapıyor. Ben, kısada 165 liraları görebileceğimizi düşünüyorum. Bugün yeni bir zirve kapanışı yaptık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Üstad, 6,26 yüksek bir oran sayılmaz. Hisse başı 15 lira kar barındırıyor. Bedelsiz potansiyeli sermaye düzeltmesi olumlu farkları nedeni ile var. Neredeyse tüm dünyaya ihracat yapan bir şirket. Son dönemde tahta yapıcı fiyatlama da yapıyor. Ben, kısada 165 liraları görebileceğimizi düşünüyorum. Bugün yeni bir zirve kapanışı yaptık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Defter değerinin düşük olması bedelsiz verilebileceğine işaret o halde yanlışmıyım üstad? Eğer bedelsiz verilecek olursa pd/dd oranı düşecektir o zaman değil mi?

7.  Alıntı Originally Posted by samilkafkasya Yazıyı Oku
    Defter değerinin düşük olması bedelsiz verilebileceğine işaret o halde yanlışmıyım üstad? Eğer bedelsiz verilecek olursa pd/dd oranı düşecektir o zaman değil mi?
    Aynennnn

8.  Alıntı Originally Posted by sularınprensi Yazıyı Oku
    Aynennnn

Tabi ya , bedelsiz verince daha çok hisse adedinde pd düşecek. Bugün bana ne oldu . Zor çaktım.

Sayfa 319/994 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •