Sayfa 88/967 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 697 - 704 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. *Düzcede bulunan fabrikanın işi bittiği zaman %25 den fazla ekstra kapasite artışı olacak. Buda yeni açılan mağazalarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak. Yaklaşık yıl sonuna kadar 100 civarı hedef var. Bu hedef gerçekleşmesi durumunda bu mağazalardan en az extra yıllık 150-200 milyon iş gelecektir.

Neden doğtaşın çok kredisi var diyenler umarım bunun yatırım amaçlı olduğunu anlıyorlardır. 100 mağaza kapasite artışı malesef bedava olmuyor. Ama bu yatırımlara ve hedeflere rağmen açıklanan zarar -1,2. Bir taraftan yatırım diğer tarafta çalışma tüm hızıyla sürüyor.

Şirketimize 100 kere maşallah...
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

2. Kapanış 2.56 cefaks hocam takas atarsanız sevinirim ayrıca teknik yorum yapabilecek varsa lütfen etsede millet istifade etse saygılar.

3. iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Basın açıklaması var Dogtas en başarılı ihracatçılar arasında diye.Ytd. Ceo ödül almış güzel açıklama lar var cepten paylaşamıyor um.Ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    05.04.2017-basın açıklaması

Mobilya sektörünün önde gelen firması Doğtaş Kelebek Mobilya, 2017 yılının ilk
    çeyreğinde sektör ortalamasının çok üzerinde bir büyüme gerçekleştirdi. Geçtiğimiz
    yıla göre ilk üç ayda % 41 büyümeye imza atan şirketin, 2017 yılsonu büyüme hedefi
    de aynı paralelde planlanıyor.
    Doğtaş Kelebek Mobilya CEO’su Ersin Serbes ilk üç ayda yakalanan başarıyla ilgili olarak;
    “Geçtiğimiz yıl, sektörel deneyimi çok uzun yıllara dayanan güçlü bir ekiple yeniden yapılandık.
    Yılların verdiği birikim ve uzmanlığımızı ustalıkla yansıttığımız tasarımlarımızı müşterilerimize
    uygun koşullarda sunmanın gayretindeyiz. Tasarım ve trendler konusunda öncülük etmek,
    müşterilerimizle bir araya geldiğimiz tüm temas noktalarımızda onlara iyi bir deneyim sunmak
    bizim için her zaman çok önemli. Yenilenen ürün portföyümüz, hem Doğtaş hem Kelebek
    Mobilya’da yenilemeye başladığımız mağaza konseptlerimiz, satış sonrasında da fark yaratan
    uygulamalarımızla önümüzdeki günlerde mobilya perakendeciliğinde adımızdan söz ettirmeye
    devam edeceğiz. Geçen ay Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından layık görüldüğümüz
    “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü†de ne kadar doğru yolda ilerlediğimizi
    gösteriyor.†dedi.
    2017’de Doğtaş Kelebek olarak güçlü bir büyüme hikâyesi yaratacaklarına değinen Serbes; “İlk
    üç ayda % 41’lik bir büyüme gerçekleştirdik. Bu büyüme oranı sektör ortalamasının çok çok
    üzerinde. “41 kere maşallah†diyoruz. Global pazardaki konumumuz her yıl güçleniyor.
    İhracata yönelik çalışmalarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. Düzce'de bulunan
    fabrikamıza yaptığımız yatırım bitmek üzere, bu sayede üretim kapasitesini artırıyoruz.
    Yatırımlarımız da devam edecek. Bu yılsonunda ilk üç ayda yakaladığımız büyüme oranlarıyla
    paralel büyüme gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.†dedi.
    Dogtas CEO'su ilk 3 ayda %41 buyuduk demis, ama finansal tablolara gore cirodaki buyume sadece %24.7. 2017 yili hedefi olan 600milyon TL ciroyu yakalamak icin Dogtas'in yilin son 9 ayinda %59 buyumesi gerekiyor. Ilk ceyrek buyumesine gore 600milyon TL ciro bu sene hayal. 600 yerine 500milyon TL civari bir ciro bu sene icin daha gercekci.

6. Takas paylaşırmısınız

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by borsaci34 Yazıyı Oku
    Dogtas CEO'su ilk 3 ayda %41 buyuduk demis, ama finansal tablolara gore cirodaki buyume sadece %24.7. 2017 yili hedefi olan 600milyon TL ciroyu yakalamak icin Dogtas'in yilin son 9 ayinda %59 buyumesi gerekiyor. Ilk ceyrek buyumesine gore 600milyon TL ciro bu sene hayal. 600 yerine 500milyon TL civari bir ciro bu sene icin daha gercekci.
    Yüzde 41 büyüme sözü doğru ancak iade ve iskontolar söz konusu.

Varsayalımki Dediğiniz gibi 500 dahi olsa
    buda azınsanacak bir rakam değil.

Ama ben yatırımcı olarak yeni devreye giren ve girecek olan mağazalar ve yeni fabrikanın yüzde 25 kapasite artışıyla bu ciroyu yakalayabileceğimizi düşünüyorum.

2.çeyrek bazı şeyleri çok daha netleştirecektir.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 88/967 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •