Sayfa 289/1000 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    anladım o halde 3 farklı fondan bi sepet yapıp nakit %30 da beklesem eksi gelen fonlardan daha fazla alabilirim.

Yarın bankacım kahveye çağırdı dönüş olduğu için umarım fonlardan anlıyordur
    Muhtemelen fonların risklerini anlatıp mevduatın güvenli olduğunu söyleyip sizi korkutmak isteyecektir. İnanmayın. Bir dostuma fonlardan bahsetmiştim; o da gidip devlet bankasındaki mevduatını fon yapmak istemiş. Adamı öyle bir korkutmuşlar ki bir daha fon muhabbeti yapmadı

2.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    TCD satış emri veremiyorum, sıkıntı mı var.Talimatınız Tefasa iletilmiş olabilir diyor, talimat sorgulama da görünmüyor.
    Sorun görünmüyor, hangi kurum dan işlem yapıyorsunuz sorun orada olabilir.

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bende öyle yapacağım galiba

Cds sonunda yeni banda girdi 298,42
    Dolar aşağı, bist yukarı, cds aşağı
    Bu senaryoyu daha öncede gördük fazla aldanmamak lazım bahar havasına temkinli olmak lazım her çıkışın bir inişi var.
    Aynen ben de öyle düşündüm üstad😊

4. Vakıfbank'tan işlem yapıyorum, saat 11.05 de başarabildi sonunda..Tcd yarısını verdim.

5. Hisse ağırlıklı fon almak için riskli bir zaman mı? Hisse senedinden daha az risk taşıyan grup hangisi acaba?

Diğer taraftan diyelim bugun bist %3 artıda bu yarın hisse ağırlıklı fonun iyi getiri sağlayacağına mı işaret eder?

6. TCD fiyatı 1,731976 mı yoksa 1,731127 mi ? Farklı fiyatlar görüyorum

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Hisse ağırlıklı fon almak için riskli bir zaman mı? Hisse senedinden daha az risk taşıyan grup hangisi acaba?

Diğer taraftan diyelim bugun bist %3 artıda bu yarın hisse ağırlıklı fonun iyi getiri sağlayacağına mı işaret eder?
    Her yatırım risk içerir. Hisse ise maksimum risk içerir. İyi takip edilmeyen portföy zarar ettirir. Viop ise kendi tabirimle kumardır. Tepeye çıkarken alımlar düşüşte ağırlık yapıp hızlı düşmeye etki edebilir. Kendi düşen ağlamaz. Duyumlara ve tavsiyelere göre yatırım ciddi risktir. Herkes en iyi bildiği şeyi yapmalıdır. Panik ve coşku her zaman zarar ettirir. Bunlar aklıma gelenler☺
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

8.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    TCD fiyatı 1,731976 mı yoksa 1,731127 mi ? Farklı fiyatlar görüyorum
    TCD 1,731040 olan fiyat 1.731127 olarak güncellenmiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 289/1000 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •