Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
*erdoğan: Abd ile aramızdaki sorun alanlarının pek çoğu küçük pürüzlerden ibarettir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*erdoğan: Görüşmelerde bir çok meseleye kökten çözüm getiremedik ama bu meselelerin ilişkilerimizi esir almasına izin vermediğimizi tüm dünyaya gösterdik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ERDOĞAN: ABD İLE SORUN ALANLARININ PEK ÇOĞU KÜÇÜK PÜRÜZLERDEN İBARET
oval ofiste ne gösterdiler bilmiyorum ama bizimkiler sanki helyum gazı yutmuş gibi...
kürdistanın kurulması,
fetö liderinin korunup desteklenmesi,
israil olayı,
5 milyon suriyeli,
s400 olayı
,f 35 olayı,
ermeni tasarısı,
yaptırımlar,
aşşağılık mektuplar,
patriot meselesi
.................vs.vs.vs...
ufak tefek pürüzler![]()
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Yer İmleri