Sayfa 15/171 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
Arama sonucu : 1368 madde; 113 - 120 arası.

Konu: METRO - Metro Holding

1.  Alıntı Originally Posted by ^^YİGİT BARAN^^ Yazıyı Oku
    İnsanlar zaten külli zararda, bu şekildeki yazıları yazınca hoşunuza mı gidiyor? Tam tersi bir durum olursa ne olacak peki?
    hayir tabiki ama son bir kac gunluk performansi onu gosteriyor. umarim yanilirim ve yonunu yukari dogru cevirir

Alıntı Originally Posted by moj49 Yazıyı Oku
    3 TL olunca dedimki kendi kendime 10 yıldır sürünen firma değerine geliyor , hakettiği yer kesinlikle bu kadar ucuz fiyatlar değil. Borsanın bence kralı Galip kendi firmasını bu fiyatlarda bırakmaz çünkü Metro bundan fazlasını hakediyor. Kendi düşüncemdir ve hiçbir kötü niyet yoktur. Saygılar

Hisseyi iyi tanıyan bir çok kişi de sizin gibi düşünmüştür eminim ki. Ama gel gör ki Başladığı noktaya geri getirdi.
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

3. tepki geliyor............... inşaallah

Alıntı Originally Posted by cengix Yazıyı Oku
    hayir tabiki ama son bir kac gunluk performansi onu gosteriyor. umarim yanilirim ve yonunu yukari dogru cevirir

Sizin dediğiniz seviyeler olmaz değil, olabilir de ama hissenin gittiği ve harekete nereden başladığı seviyelere bakınca buralarda durulup tepki vermesi gerek diye düşünüyorum. 2 tl üzeri zaten hisse için riskti. ve hep kendi kendime diyordum, inşallah buralardan maliyetlenenler olmaz diye.

Alıntı Originally Posted by Altay Yazıyı Oku
    tepki geliyor............... inşaallah

Buralarda tutunabilirse inşallah. Kapanışa doğru belki bir kaç kademe yukarı çizebilirler diye düşünüyorum.

6. 1.21 kapatır ytd

7.  Alıntı Originally Posted by sonnefes Yazıyı Oku
    1.21 kapatır ytd
    rüyanda görürsün belki

8. 200 günlük ortalama ya kadar indi....tepki vermesi gerekir....

Sayfa 15/171 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •