Sonucu zaten biliyorlar. Sadece dökebildikleri kadar dökmeye çalışıyorlar bence. Bir olumsuzluk olsaydı daha farklı fiyatlanırdı diye düşünüyorum. Kimseyi etkilemek istemem ama ben grafiğe bakarak devam ediyorum , haber arkasından gelecektir zaten. YTD....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
30.madde gorusuluyor kaldi 7 madde Yarin bu is biter sanirimHem VBTS hem yasa cuma gununu senlendirebilir
![]()
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
32. Maddeye geçmiş.
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
33 madde görüşülüyor
La durun la durun günler torbaya mi girdi yarin ola hayrola alovv mecliss dur yarin bi mali geri alak pisman etmen adami 😀
Yer İmleri