Sayfa 22/359 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 2869 madde; 169 - 176 arası.

Konu: DZGYO Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by sontrader Yazıyı Oku
    Maalesef bu kağıdı maliyetime geri verdim ..Beklediğim harekti yapmadı.....Kağıdın grafik güzel.Sattğım kağıdı kesinlikle kötüleme huyum yoktur ..Bu kağıt bir gün ederini bulur ...Şu C grubundan çıkması lazım...
    yolunuz açık olsun...inşALLAH isabetli güzel hisseler bulursunuz temenim...piyasa ve mevzuat hisseye c desede benim gönlümde a grubu hisse...bilanço okula giden öğrencinin karnesi ...takdir alıp doktor olucak cocuğa dayak atan bir güç var ALLAH o güce güzel akıl fikirler ihsan etsin...
    '' İlkelerine bir kez dahi olsun ihanet eden insan, hayatla olan saf ilişkisini yitirir. Bir insanın kendine karşı hile yapması, onun filminden, hayatından, her şeyinden vazgeçmesi demektir.

2. milleti çarpıp durma ,hoca nasrettin bindiğin dalı kesiyorsun...
    '' İlkelerine bir kez dahi olsun ihanet eden insan, hayatla olan saf ilişkisini yitirir. Bir insanın kendine karşı hile yapması, onun filminden, hayatından, her şeyinden vazgeçmesi demektir.

3. avgyo 1.5m ciro yapıp 8m kar açıklamış...aynı taktik bu hissede uygulansa (deniz yatırımın elinde onca hisse var bir kısmını dzgyo ya piyasada satabilir) hem piyasada dolaşan lot artar hemde eldeki kaynak değerini bulur....kim kazanır herkes...şimdi, kendime de kimseyede kazandırmam...dzgyo nun deniz bank vadelide kullandığı para atıl...deniz yatırım üzerinden bu olay yapılsa hem deniz yatırım hemde dzgyo ve dolayısıyla bizler kazanırız...ve 14 aylık gözlemim hep 10 tik lik sıçramalar sonra pataküte aşşağı, bu hareketlerden de birşey kazanan var mı bilmiyorum....

7. Sinir harbi için ideal bir kağıt... bırakSan da gitseydi ne vardı...

Alıntı Originally Posted by Nuri Seksigüzel Yazıyı Oku
    Sinir harbi için ideal bir kağıt... bırakSan da gitseydi ne vardı...
    gel de uzun vadeci ol bu k.ncık piyasada, iki kez 1.90 üzerinden satacakken satmadım, ama yok yok daha önce Damirk efendi bu topicte defalarca söylemişti, bu hisse günlükçülerin at koşturduğu bir yer olmuş, oyunu bu kurala göre oynamak gerekiyor, kar gördün mü satışı basacaksın. ayda 2 kez mutlaka hareket ediyor, 10 kademelik bir yükseliş yapıyor. öyle saça böyle tarak

Sayfa 22/359 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •