Sayfa 21/359 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
Arama sonucu : 2869 madde; 161 - 168 arası.

Konu: DZGYO Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. Yine 1.86 üzeri satış yedi... diyecek bir şey yok

4. cefak üstadan ekran istedim kırmamış sağ olsun 9 dk da göndermiş ,tahtadaki güç te bu arada 9 dk da üç tik patlatıyor...ALLAH akıl fikir versin şimdi birçok hissede gözle görülür pirimler var ve bir çok hisse için geçen sene ve bu sene çok zor geçmesi beklenirken devamlı buna patlatan güce bu hissenin de tarihindeki en güzel performansı gösterirken bu gaddarlığın sebebi nedir acabağ...biraz daha hayır bir kurgu yapsan ....belki herşey sizin için de bizler içinde daha hayr olur...

5. şimdi x bir gyo hissesi 3 aylık dönemde 10m satış hasılatına ulaşıyor ve bu on milyon hasılatın maliyeti düşüldükten ve diğer giderler sonrasında 600bin lira kara ulaşabiliyor ve piyasada 140m ila 150m arası fiyatlanırken bu hisse 90 m lerde baskılanması mantıkmıdır...buna benzer 26 gyo içinde 23 örnek verebilirken...heycanla projeyi bekliyordum artık projede istemiyorum ben şahsen...sebebi de mantık dahilinde değil kurgu....şirket yaptığı karla o kastetiğim gyo şirketinin sattığı mülkleri alsın on yıl boyunca ben de sorayım o on yılın sonunda ''kedi burda ise ciğer nerde'' .....

6. beraat kandiliniz kutlu olsun....

7. şimdi şu gelen son bilançolara bakıyorum 12 lerden 17 lere giden pegasus 200m zarar açıklamış...5 ten 15 giden katmer dzgyo kadar kar açıklamış....insanlar forumda birşeyler yazdıktan sonra sonuna ytd yazıyor , o kısacık ytd nin devamıda olmalı yatırım danışmanlığı kapsamındaki bilgiler aracı kurumların beli bölümleri tarafından verilmektedir...onlar da hedef fiyat veriyorlar...neye göre...
    Son düzenleme : sur un sesi; 10-05-2017 saat: 21:57.
    '' İlkelerine bir kez dahi olsun ihanet eden insan, hayatla olan saf ilişkisini yitirir. Bir insanın kendine karşı hile yapması, onun filminden, hayatından, her şeyinden vazgeçmesi demektir.

8. Maalesef bu kağıdı maliyetime geri verdim ..Beklediğim harekti yapmadı.....Kağıdın grafik güzel.Sattğım kağıdı kesinlikle kötüleme huyum yoktur ..Bu kağıt bir gün ederini bulur ...Şu C grubundan çıkması lazım...

Sayfa 21/359 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •