Sayfa 33/235 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 1877 madde; 257 - 264 arası.

Konu: HUBVC - HUB Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

  1. Bu sirketle alakali bir dolu sey okuyorum, start-up larinin potansileyinden. Buyuk bir potansiyeli oldugundan. Kac adet yatirimi oldugu ve , bu girisimlerin yuzde kacinin sirkete oldugu, suanki guncel degerlemeleri bilen varsa paylasirsa sevinirim.

  2. Hubvc deki Gedik payları Yönetim Kurulu başkanı Erhan Topaç a geçmiş. Bu payları neden spot piyasa da satilirda kolay bir şekilde devir etmediler. Fiyat bu şeklide olunca uçtu gitti.

    Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  3.  Alıntı Originally Posted by hayrii Yazıyı Oku
    Hubvc deki Gedik payları Yönetim Kurulu başkanı Erhan Topaç a geçmiş. Bu payları neden spot piyasa da satilirda kolay bir şekilde devir etmediler. Fiyat bu şeklide olunca uçtu gitti.

    Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O da bir anda piyasaya salarsa vay halimize

  4. Twitter'da derin hisse diye bir hesapta çok övülüyor....
    Ben İnternet sitelerinden yaptıkları start-up yatırımları bulamadım
    Zeplin'de %3,9 luk bir hisseden bahsediliyor,
    Yatırımcı sunumları veya portföy bilgisini paylaşa bilecek olan varsa memnun olurum.
    Hub kendi sitesinde yatırımları ile alakalı bilgiyi nereden bula bileceğimi de söyleyen olursa memnun olurum.

  5.  Alıntı Originally Posted by Nautilus Yazıyı Oku
    Twitter'da derin hisse diye bir hesapta çok övülüyor....
    Ben İnternet sitelerinden yaptıkları start-up yatırımları bulamadım
    Zeplin'de %3,9 luk bir hisseden bahsediliyor,
    Yatırımcı sunumları veya portföy bilgisini paylaşa bilecek olan varsa memnun olurum.
    Hub kendi sitesinde yatırımları ile alakalı bilgiyi nereden bula bileceğimi de söyleyen olursa memnun olurum.
    Hubvc, naten ve oylum bu 3 hisse 77 bin takipcili kişi tarafından sosyal medyada paylasilarak çok güzel bir prim yaptilar.

    Ama nereya kadar. ileride temel acıdan beklentileri karşılayamazlarsa çok canlar yakabilir.

    Benim aklıma uymayan bir durumda geleceği olan bir sirketi ana ortaklari neden sürekli satar. Yani ben yemiyorum alın siz yeyin mi demek istiyorlar.

    SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  6. #262
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,005
    hubvc de halka acıklık %17 lerden %60 ları geçmiştir sanırım.. baska söze gerek yok.. bedelliden önce tüm paylar satılmış olur zannımca, güzel operasyon cektiler.. krontta böyleydi, 20 lere gitti sonra ölüye yattı
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

  7. Dur bakalım daha bedellı sureci var... Bedellı bitmeden ben şahsen herhangi bir geri dönüş beklemem...ayrıca aldığı payları satacak adam bunları bu şekilde piyasadan almaz diye düşünüyorum... Tam tersi toplu bir devir olur ve aldığın malı yukseltıp satarsın ama burda boyle birşey gormedık.. Bence bu hareket şirketlerine inandıklarını gosterır benım ıcın, ama olumsuz yonlerınıde değerlendirmek lazım tabi..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

  8.  Alıntı Originally Posted by Nautilus Yazıyı Oku
    Bu sirketle alakali bir dolu sey okuyorum, start-up larinin potansileyinden. Buyuk bir potansiyeli oldugundan. Kac adet yatirimi oldugu ve , bu girisimlerin yuzde kacinin sirkete oldugu, suanki guncel degerlemeleri bilen varsa paylasirsa sevinirim.
    Öğrenmek isteyene bilgi çok. Ayrıca o almış , şu satmışdan daha çok şirket şu anki 38 milyon dolarlık piyasa değerini hakediyormu. 60 tohum 20 devam yatırımı yaptığı startupları ne durumda. Mesela zeplin hubvcye ne kadarlık bir değer katıyor. 2018 yıllık finansal raporlara girin. Değerlemeler mevcut. Milli Teknoloji hamlesi 2023 hedefi 10 tane ünicorn. KOSGEB ileri teknoloji girişimlerini ayrıca destekliyoruz diyor. Yurtdışı açılımı yapacak startuplara 370 bin tl. ye kadar Çekirdek sermaye veriyoruz diyor. Tüm dünya gündemine startupları alıp dünyaya teknoloji transferi gerçekleştirme, dijital çağda yeni pazardan yapay zeka, nesnelerin interneti, endüstri 4.0 vb. Alanlardan en büyük payı alma çabasındayken sorulması gereken soru; hubvc neden gidiyor mu olmalı yoksa dijital çağda teknoloji transferiyle dünyaya acilarak, devasal büyümeler kaydedebilecek startuplar konusunda hubvc nin potansiyeli nedir, 80 startupın şu anki değeri ve potansiyeli nedir mi olmalı?

    Şu an devlet girişimciye yeterki iyi bir teknolojik buluşun olsun sermaye hibe desteği,sembolik oranlarla banka kredisi,vergi avantajı sağlıyor. Yeterki ürününü ortaya çıkar yurtdışı açılımını yap ve ülkeye döviz getir diyor. Mesela önümüzdeki yıllarda kitaplarda okutulacak sanayi devrimi endüstri 4.0 nedir Türkiye bu teknolojinin neresinde,hubvcnin endüstri 4.0 la ne ilgisi var. ?? Yakın zamanda sadece startup aşamasında olup hubvc startershub hızlandırma programı ve destekleriyle yurtdışı açılımı yapan, çok hızlı büyüyerek scaleUp seviyesine gelen, 1 milyon liralık yapay zekâ yatırımı yapan, exit yapabilecek durumda olan ve unicorn yolunda büyümeye devam eden girişimlerin olduğunu bilmek gurur verici.

Sayfa 33/235 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •