Sayfa 321/1200 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Hocaların hocası Sacro hocam birde su tektu dan fikrinde değişiklik varmı 4 ay önce Zaman'ı var demiştin otel açılışı yapacak tık yok 4 senedir iliğimizi kuruttu deyyuz ısrarla bekliyoruz treni aşığız

2. Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Doas'ın da yazın satışları kötü gidecek gözüküyor, ama en azından araç muayenesinden karları artacak sürekli.

En güzeli Odaş alıp işine gücüne bakacaksın, seneye bugün geleceksin, bir sonraki sene ikiye katlayacak kağıdı söylememi bekleyeceksin

Tekfen 1 sene önce bugün 5'ti 10 oldu, doğru bildik ve değerlendiremedik, Odaş'ta bu hatayı yapmadan malda oturuyoruz
    Sen Ferit'i hiç tanımıyorsun demek ki [emoji3][emoji3][emoji3]

Bende tanımıyorum zaten

Tarihi zirvesindeki odas alacağıma Afrikalı olandan tercihimi kullanırım hemde devasa dip taraması yapmışsa [emoji23][emoji23][emoji23]

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Doas'ın da yazın satışları kötü gidecek gözüküyor, ama en azından araç muayenesinden karları artacak sürekli.

En güzeli Odaş alıp işine gücüne bakacaksın, seneye bugün geleceksin, bir sonraki sene ikiye katlayacak kağıdı söylememi bekleyeceksin

Tekfen 1 sene önce bugün 5'ti 10 oldu, doğru bildik ve değerlendiremedik, Odaş'ta bu hatayı yapmadan malda oturuyoruz
    Mantıklı.

Ama bagfs yorumuna katılmıyorum.

Bu çanak tabanından heryerden alıp beklenir bu kağıt. Buralardan taban kalkışı zaten.

Trend başlattımı gider. Şu anda trend başlatma arifesinde.

Alıntı Originally Posted by hasakkaya Yazıyı Oku
    Hocaların hocası Sacro hocam birde su tektu dan fikrinde değişiklik varmı 4 ay önce Zaman'ı var demiştin otel açılışı yapacak tık yok 4 senedir iliğimizi kuruttu deyyuz ısrarla bekliyoruz treni aşığız
    Sana tek bir nokta atışı rakam söyleyeceğim o rakamı takip et geçerse banada haber et.

0.85 ve 86 kademeleri kalkarsa buraya yaz. O iki rakamın üzeri hacimle çok büyük kırabilir.

Bu rakamlar geçilmediği sürece 0.74 84 arası testereye devam.

Hatta 0.73 boyunlu bir obo su var. boyun 0.73 aşağı yönde kırılırsa 62-63 başlangıç noktasına düzeltme yapabilir.

Dediğim gibi 86 üzeri haber ver. :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Sen Ferit'i hiç tanımıyorsun demek ki [emoji3][emoji3][emoji3]

Bende tanımıyorum zaten

Tarihi zirvesindeki odas alacağıma Afrikalı olandan tercihimi kullanırım hemde devasa dip taraması yapmışsa [emoji23][emoji23][emoji23]

Bu yorumada şiddetle katılıyorum.

10 üzeri net boğa piyasası zaten ondan sonrası doasta trend yapar.

Yeterki trende başlasın durmaz doas. düşe kalka çıkar. 2 iler 1 geri.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5. Tmm hocam 86 geçerse yazarım buraya inşallah geçerde bizde bu Sevda'dan kurtuluruz olmazsa beklemeye devam hocam tskler değerli yorumun için

6. Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Bu yorumada şiddetle katılıyorum.

10 üzeri net boğa piyasası zaten ondan sonrası doasta trend yapar.

Yeterki trende başlasın durmaz doas. düşe kalka çıkar. 2 iler 1 geri.
    Teknik bilmeyen biri olarak doas ın haftalık barları ressam gibi değil mi .

Hep aynı şekilde mi olmuş yoksa bana mı öyle geliyor .

3 kat civarı artmış hep tabandan sonra yoksa bu bir dejavu mu olacak .

Yoksa benim çoklu kişilik bozukluğumdan mı hayal görüyorum [emoji23][emoji23][emoji23]

O yüzden bir Afrikalı gördüm [emoji243][emoji243][emoji243][emoji243][emoji207][emoji207][emoji207]

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Teknik bilmeyen biri olarak doas ın haftalık barları ressam gibi değil mi .

Hep aynı şekilde mi olmuş yoksa bana mı öyle geliyor .

3 kat civarı artmış hep tabandan sonra yoksa bu bir dejavu mu olacak .

Yoksa benim çoklu kişilik bozukluğumdan mı hayal görüyorum [emoji23][emoji23][emoji23]

O yüzden bir Afrikalı gördüm [emoji243][emoji243][emoji243][emoji243][emoji207][emoji207][emoji207]

Doğrudur :D

Siz yanlış görmüyorsunuz sadece bu seferki biraz uzun sürdü ve bekleyenlere piyasayı kaçırttı.

Ama artık oldu. yavaş yavaş. :D

8. Gubrede durum vahim gbi sacro abi bilanço bahane Edip yüzde 5 verdiler .stop noktası nedr

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 321/1200 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •