Originally Posted by
T a K a
ya umut abim inanmayabilirsin vallahi ne oluyorsa bende anlamıyorum

genelde hep senle yazıyorum kavgasız gurultusuz ne guze yemin olsun dun ne olduysa o sahıslara kızdım trabzonspor alayım dedım 1,79 aldım 1,78 geldi biraz daha 1,77,176 derken malın % 80 ni bosaltım kagıt uctu 1,84 oldu bu arada bizimki 3,98 gelince 1,84 ten sattım o arada bizimki 1,90 oldu ve tekrar hısseye dondum YUKARDA ALLAH var ister inan ister inanma ben buraya geri geldim TS devre kesiciye gecti 1,90 na geldi bu bizim sapsal 3,87 kapattı ne oluyorsa bu beramıdır belamıdır beni kendine cekiyor

Güzel kardeşim elbetteki istediğin zaman alır satarsın sorun bu değil, sorun yarın 4,50 görecek demen. Ben grafiklere göre fibo destek seviyelerin yazıyorum. Düşerse eğer buralar destektir diyorum. Sen kesin yarın 4,50 diyorsun. Burayı okuyan insanları yanlış etkilediğin için tepki gösterdim sana. Tahtanın sahibinden başka kimse ne olacağını bilemez. Elbetteki tahmin yürüteniliriz, ama sadece tahmin. Bol kazançlar dilerim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Yer İmleri