Originally Posted by admustafa Eksi üstadım malesef. 0,7 baya bir eksi nerdeyse %1 Napmış bunlar böyle.
Originally Posted by admustafa İyi geceler emmi sen olmasan gelmezdi bu webster O zaman emmi benim diger nickim olamaz demi pangaci? Bu arada icerde yatma sebebim buymus Ikinci nick almakmis Komik😃 Sadece ikinci nick alan benim sanki
Originally Posted by Webster Saglik olsun sadicim Para onemli degil Alkolu aldim yerde yatiyorum Bana heryer tcd😃 Bu kadar eksiden sonra yerde yatmanız normal Yaz gelsin rattanda sızabilirsiniz
Originally Posted by myfinans 0,7 baya bir eksi nerdeyse %1 Napmış bunlar böyle. Sanki eid oyleyse digerlerini siz dusunun Anlasilan yarin sabah kan govdeyi goturecek 😃
Originally Posted by admustafa Bu kadar eksiden sonra yerde yatmanız normal Yaz gelsin rattanda sızabilirsiniz Denedim ustadim yatilacak gibi degil Keske rattan sezlong alaymisim 😃😃
Originally Posted by Webster Sanki eid oyleyse digerlerini siz dusunun Anlasilan yarin sabah kan govdeyi goturecek Yok MAC falan ciddi iyiyimiş Öyle dedi sn admustafa Bu arada yokluğunuzda admustafa bir sistem geliştirdi. 3-5 gün sonra hangi fon ne olacak söylüyor.
Originally Posted by Webster Denedim ustadim yatilacak gibi degil Keske rattan sezlong alaymisim edremit'te havalar pek iyi
Originally Posted by myfinans Yok MAC falan ciddi iyiyimiş Öyle dedi sn admustafa Bu arada yokluğunuzda admustafa bir sistem geliştirdi. 3-5 gün sonra hangi fon ne olacak söylüyor. Aaa cok iyiymis Ben mumkunse 3 aralik verilerini reca edicigim pangacidan
Forum Rules
Yer İmleri