Sayfa 228/393 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
Arama sonucu : 3139 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Dolarda Düşüş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Yatırım Bankları olan Morgan Stanley ve Bank Of America Türkiye müşterilerini sert uyardı... Türkiye'deki yatırım müşterilerine USD da Türkiye'de büyük ve sert bir düşüş beklediklerini ifade etmiş..

USD 'da olan küçük yatırımcının allah yardımcısı olsun...

ref;
    https://www.emlak365.com/ekonomi/dev...ri-h24554.html
    bu habere kaynak var mi?
    biraz baktim goremedim.
    verdiginiz kaynaktan baska turkce kaynaklarda bile haber yok.

2. Sn.GKI bir değerli arkadaşım var.. Eskiden Akbank Portföyde yöneticilik yapmış..

İsmini isterse buradan paylaşabilirim....

Bu arkadaş ile buradan 10 yıldır tanışırız.. Diğer hisse sayfalarından...

USD 7,21 TL olduğundan onunla özelden yazıştık.. O İSC aldı... Ben VAKBN....

Portföylerimizi dahi bilirdik, o derece...

ISC yi 4,08 den ben VAKBN 3,38 den almıştık.. FULL idik...

Yılbaşında 2019 başında 5,50 den bende 5,10 TL den satmıştık...

Yılbaşından sonra o arkadaşım sizin MALUM BAŞLIĞINIZA kendini sardırdı...

Ocak 2019 da USD 5,83 TL de sizin ve TROL TAYFANIZIN gazı ile seçimlerden sonra USD 12 TL olucak saçmalığınıza kapılmıştı...

FULL USD a geçti..

Özelden çok yazıştık, çiziştik... Birbirimizi asla kırmadık... O USD da konumlandı ben faiz ve hissede....

Ağustos ayına kadar o arkadaşım MALUM BAŞLIĞINIZDA USD yükselecek yükselecek diye yazılar paylaştı...

Ağustos 2019 da Bankalar yeniden dip olmuştu. (SURİYE MESELESİ)

Ben video çektim.. BANKA alın çok ucuz yükselince yabancıya satarsınız diye..

O sırada o arkadaşıma özelden msj attım...

2019 AĞUSTOS USD ları sat ve lütfen banka al diye...

AMa resmen sayenizde HİPNOZ olmuş gibi asla dedi..

O sırada malum sayfanızda İş Bankasını batırıyor, Garanti Bankasına Konkordato çektiriyor, Vakıfbank ı iflas ettirip, Akbank ı OTAŞ kredileri sebebi ile LÜBNAN ılara satıyordunuz...

Ben israrla yazdım...

Hatta cesaret edip, o saçma başlığınızda insanları uyarmak için yemini bozup arada yazdım...

Saçmalamayın diye...

VAKIFBANK 1950 de kurulmuş olup en az sizin TROL lerinizin yaşlarının toplamı kadar ekonomik kriz yönetmiş ve atlatmış bir bankadır.

Keza, Garanti, Akbank ve İş Bankası...

O arkadaşıma ne olur bu fırsat yeniden al İSC dedim...

Almadı.. USD da kaldı...

2019 Ağustos itibarı ile Vakbn 4,03 den ki ben 4,11 den almıştım. Şu an 5, 17 de.. Ben 4,97 de sattım..

O arkadaşa ISC al dediğimde 5,40 TL idi.. Şimdi 6,20 TL de... Alsa idi 6 TL de sattırıdım...

USD ise 5,83 den Ağustosda 5,44 olunca ki benim tahminim 5,31 idi.. (Yazılarım var)

Bir daha malum sayfanızda yazmamaya başladı...

Özelden bana döndü.. Yazıştık.. Sitem dolu idi.. Biraz yazmamaya ara verdiğini söyledi.. Bana her zaman olduğu gibi nazik üslubu ile teşekkür etti...

Yılbaşından beri FULL 5,85 TL ile USD beklerken hem günlük %25 faizden hemde diğer borsa fırsatlarından olmuştu...

Şİmdi o sayfanızda müdavim olan ama benim arkadaşım olan kişi Ağustos 2019 5,44 TL den beri o sayfada yazmıyor...

Özelden yazşıyoruz.. İsmini isterse açıklarım yoksa açıklamam...

O sebeple Sn.GKI;

Sataştığınız adam SELKA ise,

Hele hele USD düşeceğini yada USD ı alın 3 , XX lerden demediğimi söylerseniz, kusura bakmayınız...

Sizi bu konuda MEN ederim...

Benim 3,XX ler de USD alın alın dediğimi meşhur Sn. POWER Pc bilir. Şu anki nick name sanırım ALTIVEC...

Birçok hayat görüşümüz benzemez, ama birbirimize çok nazik davranırız...

Aramızda fark Sn. ALTIVEC USD sürekli sürekli yükselecek demesidir...

Benim ise USD ucuz alın, USD pahalı satın demem dir.. O kadar...

Kavga etmenin lüzumu yoktur..

USD elbette birgün 12 TL olacaktır....

Sorun olup, olmaması değil...

Zamanlamasıdır...

Yoksa 2030 ylında USD 12 TL olacak ise bu yatırım olamaz...

Saygılarımla...

Sonra bir ara artık sayfanızda yazmamaya başladı...

3. Ekonomi uçuyor millet marketten fındık fıstık çalar hale gelmiş. Rezillik be yazık.

4.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    bu habere kaynak var mi?
    biraz baktim goremedim.
    Sn.Calibra,

Her habere kaynak bulmak oldukça güç.. Bir haber linki ve paylaşmak istedim.. Sonuçta burada akademik bir çalışma içerisinde değiliz.

Sonuçta yalan haberi çok büyük gazeteler hatta bankalar dahi yapabilirken, %100 doğru referans a ulaşmak biz küçük yatırımcılar için büyük imkan demektir...

Sonuçta KY olarak bizlerin en iyi terminal ağları internet oluyor...

Aynı şeyi USD yükselecek diye çıkan haber linklerinden de yapıyormusunuz?

Sonuçta elbette haklısınız? Sözcü gazetesi dahi YALAN haber yaparken, SÖZCÜ nün 80 yaşındaki gazetecisi, 60 yıllık tecrübeli bir ismi dahi YALAN haber yaptıktan sonra neye inanancağız...

Çok zor...

Sonuçta bir haber linki inanıp inanmamak sizlere kalmış... Ben okur ve geçerim.. Ama aklımın bir yerine yazarım. Onunla hareket etmem.. Bu yatırım bankaları 24 saatte bir bozuk saatin bir defa da olsa doğru saati gösterdiği gibi ara sıra doğruyu söyler ler ama genelde YALAN söylerler....

USD/TRY simetirk üçgen formasyonundadır... Önümüzdeki ay çok sert bir yöne kırılacaktır...

Tepede 5,83 TL dip olarak şuan 5,64 TL durmaktadır. Bu ay bu fiyatlama içinde olacaktır....

Ama bollinger çok sıkıştı, RSI tam orta değerde, ve momentumu minimuma inmiş ve de tepeler alçalmış, dipler yükselmiş...

Bu durumda fiyatlar %50-%50 dir..

Bazıları bana gülüyor... %50 aşağıya %50 yukarıya mı diye? Çünkü 3.cü seçenek yok ya...

Arkadaş FORMAS yon bu.. TEKNİK ben icat etmedim ki... Yalan söylüyorsam çarp yüzüme.. Aç bakma Simetrik Üçgen formasyonunu oku...

Genelde bu formasyonda fiyat hareketine bakın ve ona göre pozisyon alın der. Fiyat bir yön kırılmadan pozisyonlanmak çok tehlikelidir der...

Yukarıdaki laf benim değil formasyoundur. Hemen saldırmayın...

Bu bağlamda bu formasyonda ben her haberi okurum...

O sebeple Sn.Calibra her haberi paylaşmak isterim.. USD yükselecek deselerdi de paylaşırdım.. Bu sayfda herşeyi hakaret etmeden paylaşabilirisniz.

5.  Alıntı Originally Posted by GKl Yazıyı Oku
    Ekonomi uçuyor millet marketten fındık fıstık çalar hale gelmiş. Rezillik be yazık.
    Sn.GKI haklısınız...

USD düşecek düşecek derken ben asla ve asla EKONOMİMİZ İYİ süper uçuyoruz demedim.. Keza EKONOMİ KÖTÜ olsa dahi USD düşebilir...

USD ın düşme ve yükselme sebeplerinden milyonlarcasından belki bir tanesinin en az bağlı olduğu bir hususutur bu...

USD ı düşürmeye çalışırken EKONOMİ ye maliyeti olur.. Bu maliyeti her bir birey öder...

Şu an ödüyoruz da.. Sen de ben de....

Benim asla ekonomi süper gibi bir iddiam olmadı...

Bulun öyle bir yazımı bir daha yazmam...

Benim iddiam faizler %25 çıkınca bu USD ı ezer dedim... O kadar...

6,50 TL değil, o zaman 5,50 TL den alın. Hem o arada günlük %25 faiz alırsınız demiştim.. O kadar... Dediğim bu idi..

Maalesef %25 faiz de dar gelirliyi, ezdi..
    Son düzenleme : selka; 29-11-2019 saat: 18:27.

6. selka hocam dolar yukselecek yazsaydi da kaynak sorardim.
    sadece emlak sitesi olunca fazla huylandim o kadar.
    bir de ben %100 bi aracta olmam. altin oldugunu da yazmistim.
    eregl deva hisse bunlar var.
    yani saplanti yapmam herşeye acigim

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    bu habere kaynak var mi?
    biraz baktim goremedim.
    Emlak365 adlı sitenin güvenilirliği a haber'den biraz hallice işte.
    Başka kaynak yoksa (yandaş kaynak bile yoksa) o haberi yok sayın.
    Son düzenleme : djoz; 29-11-2019 saat: 20:27.

Mehmetkirsoy Guest
    Petrol ve doğalgaz a ulaşırsak ancak değerlenir

Sayfa 228/393 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •