Originally Posted by
extomorrow
Aldık biz canım aldık sen rahat ol....
Kimsenin olumsuz sözlerine kulak asmayın, onlar köylü kurnazlığı ile düşünüp “herkes alırsa benim hissem gitmez” mantığı ile olumsuz yazacaktır. Siz bildiğiniz doğrudan hedeften inancınızdan şaşmayın. 2 masa 1 sandalye şirketleri uzaya çıkar gibi çıkıyor ve gün gelip düşüyor , bunlar çok doğal. Bu piyasada içi dolu olan kaç şirket var ..
Akrabalara da eşe dosta da aldırın, sizin alacağınız 200-300k lot ile bişey olmaz.
Kimse buraya yazmıyorsa; hisse sahibi değildir yaklaşımı yanlış. Ben günlerdir okuyorum sizi ama bilmeyen arkadaşlar diğerlerini kazaya uğrayacak şekilde istemeden yanlış bilgi vermemeli. Piyasa yapıcılığının bitmiş olması zaten asla negatif değil ama pozitif anlam yüklemek de doğru değil. Ancak artık rağbet görüyor olduğu anlamına gelir ki zaten uzun zamandan beridir de kotasyonunda bir sıkıntı yok.
Daha önceki hissem Tmsn’da güzel bir forum ortamı yakalamıştık, burada da art niyetli kişileri muhattap almayarak bunu sağlayabiliriz. Borsada çakal yatırımcı değil uyanık değer yatırımcısı olunmalı.
Daha önce kendi sayfamda paylaşmıştım şirketlerin kabaca ederlerini ama mesela tatilbudur için bir konuyu atlamışım geçen hafta fark ettim , onu da bilahare paylaşırım dilimin döndüğünce.
Bol kazanç hepinize.
Allah herkese gönlü kadar versin..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri