Sayfa 67/469 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 529 - 536 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Av. Prof. Dr. Rıza Ayhan VE Av. Doç. Dr. Hayrettin Çağlar HOCALARIMLA TELEFONDA 1 SAAT KONUŞTUK

16/05/2017 TARİHİNDE SAAT 15:00 DE RANDEVU ALDIM.. ÖN GÖRÜŞME YAPACAĞIM..

* http://ayhan-caglar.av.tr/doc-dr-hayrettin-caglar/

* http://ayhan-caglar.av.tr/av-prof-dr-riza-ayhan/

MURAT DOĞAN
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

DUYURUDUR

ARKADAŞLAR GENYH WATSAPP GRUBUNU KURDUM. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

GRUBA EKLENMEK İSTEYENLER AŞAĞIDA BELİRTİLEN ADRESE;

ADINI SOYADINI HİSSE ADETİNİ VE TELEFON NUMARASINI ADRESİNİ YAZSIN VE MAİLİ BANA GÖNDERSİN

muratdogan7887@gmail.com

MURAT DOĞAN
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 12-05-2017 saat: 12:31. Sebep: İMLA

Hissesi olan tüm yatırımcılar sürece dahil olduktan sonra sık sık grup toplantıları yapılarak kararlar alacağız. Süreç önemlidir.. Hakkını savunmak isteyen kim varsa gruba bekliyorum... Grupta şirketin %10 ve %5 hisedarı olan kişilerde olacak...

Hayırlı cumalar , cumanız mübarek olsun arkadaşlar

4. Sn dogan benim iletisim noktam wapp degil burasidir maalesef...burdan takipteyim...basarilar

5. genpower jenaratörü bünyesinden çıkarmalı gen yatırım yoksa bu eksi sermayeden kurtulamaz benim hissem çok değil ama sonuçta 4000 lot ama paramı niye boşu boşuna yok edelim anlaşılan şirket yönetimi tahta kapanmasından memnun gibi olan bizlere oluyor hiç bir açıklama gelmedi şirketten

her insanın bir hayali var benim bisiklet parası benim hayalim de elektrikli bisiklet idi aslında kapanmadan önce satsaydım alabilirdim ikinci elini demek hayırlısı buymuş ama şurdan şunu yazıyorum buna neden olan herkeze lanet olsun diyorum

genpower holding inde borsaya dönmesi için mutlaka şart jenaratörün gen bünyesinden çıkması gerekiyor yoksa iki gen de borsaya bir daha giremez bence

6. 2 yildir ne dediysem hep kotulendim burdakiler tara findan geriye donuk bugun olanlarin olabilecegini defalarca yazdim murat doganla bile defalarca tartsitim burda eski rumuzlarini gorunce anladim. Ya arkadaslar hala anlamiyormusunuz genpower jenarator u bu hisse den cikartirsaniz sadece kagit uzerinde bir sirket kalirsiniz yani digerlerinden once siz kendi hissenizi 0 larsiniz amaciniz ne sizin anlamiyorum. Aksine mujdatin bile bunu yapmasina izin vermememiz lazim. ? Ytd.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

SAYIN .............................. ÖNCELİKLE HOŞ GELDİNİZ ..

Hiçbir tesir altında kalmaksızın, hiç kimseden korkmadan, GENYH Mahkeme sürecini takip edeceğime , Gerek duyulması halinde Mahkemeye Müdahil olacağıma , Watsap grubundaki bilgileri kimse ile paylaşmayacağıma belgeleri vermeyeceğime namusum, vicdanım ve bütün mukaddesatım üzerine ant içerim."

Grup Kaydınız mesaja cevap verdikten sonra yapılacaktır. Hayırlı Olsun

SİZE GELEN MESAJI OKUDUKTAN SONRA YENİDEN GÖNDERMENİZ GEREKLİ ARKADAŞLAR...

8. Mail attik watsap grubuna girince mi cevap verecez? Ne yapmamizi istiyorsunuz?

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 67/469 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •