afferim webcim sana
Originally Posted by aydinc afferim webcim sana Bir daha hasan abi demezsen sana aycan diyecegim
Originally Posted by Webster Bir daha hasan abi demezsen sana aycan diyecegim şu thy'leri güzel seviyeden okutsam tam olacak
Originally Posted by aydinc şu thy'leri güzel seviyeden okutsam tam olacak Biraz indirim yapın Webster elden satın alsın hisselerinizi hem siz hem o kazansın.
bloomberg'te dolar 5,718 gösteriyor şuan thy'leri 13,80 ve üstü okutma düşüncesi bile sarhoş edecek beni
Originally Posted by myfinans Biraz indirim yapın Webster elden satın alsın hisselerinizi hem siz hem o kazansın. tamam ben razıyım.. webcim Ankara'da görüşelim..sen parayı ver ben hisseleri sana virmanlıyım
Originally Posted by aydinc bloomberg'te dolar 5,718 gösteriyor şuan thy'leri 13,80 ve üstü okutma düşüncesi bile sarhoş edecek beni Dolar sabah 5.70 le acsin soz sana resmimi atacam Ama acmazsa kufru basacam
Originally Posted by myfinans Biraz indirim yapın Webster elden satın alsın hisselerinizi hem siz hem o kazansın. Originally Posted by aydinc tamam ben razıyım.. webcim Ankara'da görüşelim..sen parayı ver ben hisseleri sana virmanlıyım Myfinana ustadim Bakin icerden yeni ciktim Aydin da taktigi kapti Beni dellendirip sovdurecek akli sira Yapmayin Kendimi tutamiyorum Medwig acil mudahale ediniz...
Forum Rules
Yer İmleri